ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ // YALANZI EKMEK KADAIF
ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ Εκμέκ κανταϊφι, αγαπημένο μαμαδίστικο γλυκάκι, με καταγωγή από την πολίτικη κουζίνα. αυτή είναι μία πολύ δημοφιλής και …
ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΪΦΙ Εκμέκ κανταϊφι, αγαπημένο μαμαδίστικο γλυκάκι, με καταγωγή από την πολίτικη κουζίνα. αυτή είναι μία πολύ δημοφιλής και …
Ένα ολόγλυκο μπουρέκι με μυζήθρα! Κλείνω τις αποκριάτικες προτάσεις (είχα δεσμευτεί από προχθές για τρεις αποκριάτικες συνταγές), με ένα ολόγλυκο …
Υλικά250 γραμμάρια φύλλο καταΐφι 100 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο λιωμένο Φιστίκι Αιγίνης θρυμματισμένο για πασπάλισμα (εναλλακτικά φιλέ αμυγδάλου) Για τη σαντιγί …
Μου τα παίνευε εδώ και αρκετό καιρό η φιλενάδα μου, και μου έλεγε πως τα φτιάχνει πολύ συχνά όχι μόνο …
Η συνταγή για ένα υπέροχο γλυκό, δοκιμασμένο και πενταντόστιμο. Ραβανί με ινδοκάρυδο, γλυκιά απόλαυση! Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες συνοδέψτε το …
Αν αυτό δεν είναι τέλειο γαλακτομπούρεκο, τότε ποιο είναι; Γεύση βελούδινη, μοναδική, μυρωδάτη, με φύλλο τραγανό!!!
Γαλακτομπούρεκο, επαγγελματική μυστική συνταγή από ζαχαροπλαστείο. Δεν υπάρχει καλύτερο, δοκιμάστε το και μετά τα λέμε. Θα μουγγρίζετε απο ευχαρίστηση μμμμμμμ …
Να σας κεράσω… Υπέροχοι, λαχταριστοί, μοναδικοί Μπαμπάδες…
Αγαπημένη συνταγή της μαμάς μου. Λίγα μυστικά ακόμα Σερβίρετε το καταίφι σε θερμοκρασία δωματίου. Για να διατηρηθεί τραγανό μην το …
Απο τα καλύτερα Εκμέκ που έχω φάει και που μένοντας στο ψυγείο, γίνεται ακόμα πιο υπέροχο παραμένοντας η κρέμα του …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. λεπτό φύλλο κρούστας για μπακλαβά (18 φύλλα περίπου) 250 γρ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο …
Υλικά 1 συσκευασία φύλλο κρούστας 250 γρ. φρέσκο βούτυρο Για την κρέμα: 1 λίτρο γάλα + 1φλ. 1,5 φλ. ζάχαρη …
Υλικά Για το σάμαλι: 2 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ. σιμιγδάλι ψιλό 1 φλ. ζάχαρη 2 φλ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι ξύσμα …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 300 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 100 γρ.βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη ή ακόμα και σπορέλαιο 250 ml γάλα χλιαρό …
Ζουμερό, αφράτο και όποιος το έχει δοκιμάσει πραγματικά δεν μπορεί να αρκεστεί μόνο σε ένα κομμάτι…
Αφράτο ραβανί με πλούσια γεύση και απίθανο άρωμα. Το φρέσκο βούτυρο σε συνδυασμό με το λεμόνι ‘ στο σιρόπι κάνουν …
Τα λόγια περιγραφής είναι περιττά !!!! Απλά δοκιμάστε το !!!
Εξαιρετικα,φανταστικα,θεικα,πεντανοστιμα τριγωνα πανοραματος… Εσεις απλα δοκιμαστε τα.. Δικα σας!!!
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο λεπτό Καλαμποκέλαιο 100 – 150 ml περίπου για άλειμμα Ηλιέλαιο για το …
Μια απλή και εύκολη συνταγή για το απόλυτο πολίτικο σιροπιαστό γλυκό. Απολαύστε τα σκέτα ή με παγωτό.