Περπατόψωμο
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1.200 γρ κοσκινισμένο Νωπή μαγιά ΓΙΩΤΗΣ 40 γρ ή 1 1/2 φακελάκι ξηρή …
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1.200 γρ κοσκινισμένο Νωπή μαγιά ΓΙΩΤΗΣ 40 γρ ή 1 1/2 φακελάκι ξηρή …
Ποιος δεν αγαπά το ψωμί; Επειδή και εμείς ανήκουμε στην κατηγορία όσων τρώνε το φαγητό τους με ψωμί πάντα αναζητούμε …
Ποιος είπε ότι το ψωμί είναι μόλο λευκό και χωρείς γέμιση; Μπείτε στη κουζίνα μαζί με τα παιδιά και φτιάξτε …
Η πιο γλυκια μαργαριτα που θα μαδησετε και σιγουρα θα σας πει οτι οχι απλα σας αγαπανε αλλα οτι σας …
1 κούπα ελαιόλαδο ξύσμα απο 2 πορτοκάλια 1/2 κιλό ζάχαρη 1/4 κούπας κονιάκ 1-1/4 κούπας χυμό φρέσκο πορτοκάλι 2 κ.γ. …
Το ψωμί αυτό είναι λίγο γλυκό! Πολύ ωραίο για το πρωινό με μαρμελάδα η μέλι ! Δεν χρειάζεται να το …
Μια υπέροχη παραδοσιακή συνταγή για παξιμαδένιο γλυκό ψωμί. Υλικά 4 φλ. αλεύρι για ψωμί 1 φλ. ελαιόδαδο 1/3 φλ. λευκό …
Φτιάξτε μόνη σας σπιτικό ψωμί πλούσιο σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά. Ειναι μια συνταγή με εύκολα και λίγα υλικά …
Η piada dei morti (πιάντα ντέϊ μόρτι) πού θα δούμε σήμερα, είναι το χαρακτηριστικό γλυκό της παράδοσης των Ognissanti στο …