ΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Η φουγκάσα, όπως και το πανετόνε, πρέπει να σταθεί μερικές ημέρες πριν καταναλωθεί, ώστε να ενισχυθούν τα αρώματα και η …
Η φουγκάσα, όπως και το πανετόνε, πρέπει να σταθεί μερικές ημέρες πριν καταναλωθεί, ώστε να ενισχυθούν τα αρώματα και η …
Ο ζυμαρένιος Άγιος Βασίλης είναι μία απο τις καλύτερες ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!Είναι τόσο ιδιαίτερος που νομίζω όλοι θα …
Γρήγορα, πανεύκολα και πολύ νόστιμα γλυκά ψωμάκια. 500 + 50 γρ. αλεύρι, 1 φακελάκι μαγιά, 1 κ.σ. ζάχαρη, 1 κ. …
Ένα υπέροχο αφράτο σοκολατένιο ψωμάκι, για πρωινό, για τον απογευματινό καφέ για μας τους μεγάλους! Καταλάβατε πλέον πόση αδυναμία εχω …
Ψωμί γλυκό πολυτελείας ως γεύση. Το έχω δει από μια αραβική σελίδα.Υλικά 250 ml γάλα 40 gr νωπή μαγιά 700 …
Η piada dei morti (πιάντα ντέϊ μόρτι) πού θα δούμε σήμερα, είναι το χαρακτηριστικό γλυκό της παράδοσης των Ognissanti στο …