ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις25 γρ. νωπή μαγιά λίγο χλιαρό νερό, όσο χρειαστεί η ζύμη (2/3 …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις25 γρ. νωπή μαγιά λίγο χλιαρό νερό, όσο χρειαστεί η ζύμη (2/3 …
Υλικά Για την ζύμη 50 γρ νωπή μαγιά η 2 φακελάκια ξερή 125 γρ χλιαρό βούτυρο 4 αυγά 1 κούπα …
Υλικά Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1.200 γρ κοσκινισμένο Νωπή μαγιά ΓΙΩΤΗΣ 40 γρ ή 1 1/2 φακελάκι ξηρή …
Ο ζυμαρένιος Άγιος Βασίλης είναι μία απο τις καλύτερες ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!Είναι τόσο ιδιαίτερος που νομίζω όλοι θα …
Παρ’ όλο που ουσιαστικά δεν υπάρχει μία συγκεκριμένη συνταγή για το τζέλτεν, καθώς τα υλικά που χρησιμοποιούνται διαφέρουν απο περιοχή …
Το ψωμί αυτό είναι λίγο γλυκό! Πολύ ωραίο για το πρωινό με μαρμελάδα η μέλι ! Δεν χρειάζεται να το …
Αν θέλουμε μπορούμε να το κάνουμε νηστίσιμο αντικαθιστώντας το γάλα με νερό και το βούτυρο με λάδι!
Ζυμωμένο με γάλα και βούτυρο και αρωματισμένο με μοσχοκάρυδο το ξεχωριστό αυτό ψωμί διά χειρός Εύης Βουτσινά.Διαδικασία Βάζουμε σε λεκανίτσα …
Η piada dei morti (πιάντα ντέϊ μόρτι) πού θα δούμε σήμερα, είναι το χαρακτηριστικό γλυκό της παράδοσης των Ognissanti στο …