Τα κρουασάν του Στέλιου Παρλιάρου
Ο μετρ της ζαχαροπλαστικής Στέλιος Παρλιάρος μας παρουσιάζει την συνταγή του για λαχταριστά σπιτικά κρουασάν.Υλικά 350 γρ. γάλα 55 γρ. …
Ο μετρ της ζαχαροπλαστικής Στέλιος Παρλιάρος μας παρουσιάζει την συνταγή του για λαχταριστά σπιτικά κρουασάν.Υλικά 350 γρ. γάλα 55 γρ. …
ΥΛΙΚΑ1 κιλό αλέυρι2 αυγά1/2 λ.γάλα200 γρ βουτυρο1 κουτ.σούπας αλάτι1 κουπα ζάχαρη10 γρ. μαγιαμαστιχα κοπανισμενη 1 κου σουπαςΓια να αλείψετε το …
Τα κρουασάν αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα κρουασάν σφολιάτας που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Είναι απλά γλυκά κρουασάν ζύμης, …
Κρουασάν γαλλικού τύπου!
Πεντανόστιμη και πάρα πολύ απλή συνταγή για τους λάτρεις των κρουασάν από τον Άκη Πετρετζίκη!
Ονειρεμένα σιροπιαστά κρουασάν με την συνταγή που μας έστειλε η Μαρία Παρασκευά. Δοκιμάστε τα με την πρώτη ευκαιρία!
Τα γνωστά κρουασάν του Παρλιάρου τώρα και δικά μου!
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Κόβουμε το φύλλο της σφολιάτας σταυρωτά σε τέσσερα μέρη και χαράζουμε κάθε μέρος ζύμης διαγώνια, σχηματίζοντας …
Νόστιμα και γρήγορα σπιτικά κρουασάν…
Πέρσι τον Αύγουστο ήμασταν παρέα 5 ατόμων στο Παρίσι. Ενώ φάγαμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο μας μαγευτήκαμε από τις …
Μια και ζητήσατε συνταγή για ένα καλό Βιεννέζικο κρουασάν σας δίνω αυτήν την απλή.
Υλικά 1 κιλό αλέυρι 2 αυγά 1/2 λ.γάλα 200 ml. λάδι 1 κουτ.σούπας αλάτι…
Οπως ξέρετε το ανθότυρο ειναι ένα φρέσκο τυρί που πρέπει να καταναλωθεί άμεσα.. Και επειδή στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα …
Όσο για τα κρουασανάκια , ναι είναι μπελαλίδικα, αλλά όταν δοκιμάζεις, το βούτυρο σε ταξιδεύει σε γαλλικό μπιστρό!! Καμία σχέση …
Υπέροχα κρουασανάκια που μοσχοβολούν φρέσκο βούτυρο, φτιαγμένα απ τα χεράκια μας. Λίγη μπελαλίδικη διαδικασία αλλά πιστέψτε με το αποτέλεσμα θα …
Όχι μόνο εύκολα αλλά και νοστιμότατα σπιτικά κρουασάν σε χρόνο dt!!!…
Μετά τις περιπλοκές στην ιστορία της καταγωγής του κρουασάν και την ενεργή εμπλοκή των μύθων, η ίδια η συνταγή δείχνει …