Λουκουμάδες αχλαδιού
Νόστιμοι λουκουμάδες αχλαδιού, αφράτοι από μέσα, τραγανοί απέξω. Το καλύτερο κυριακάτικο πρωινό. Με αγνό, θρεπτικό μέλι! 7 αχλάδια μέτρια 200 …
Νόστιμοι λουκουμάδες αχλαδιού, αφράτοι από μέσα, τραγανοί απέξω. Το καλύτερο κυριακάτικο πρωινό. Με αγνό, θρεπτικό μέλι! 7 αχλάδια μέτρια 200 …
Υλικά Ελαφρύ ελαιόλαδο η αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις (250 γρ) 4 γρ ξηρή …
Πανεύκολοι λουκουμάδες στρογγυλοί- ντόνατς. Λίγα μυστικά ακόμα Όποιος θέλει μπορεί να βάλει αντί για ζάχαρη κρυσταλλική, άχνη, μερέντα, μέλι ή …
Γιατι η δικη μου πεθερα μαγειρευει καλυτερα απο την δικη σου… Υπεροχους λουκουμαδες τραγανους εξωτερικα και αφρατους εσωτερικα,σε ελαχιστο χρονο …
Πανεύκολοι λουκουμάδες στρογγυλοί- ντόνατς.
Λουκουμάδες μεγάλοι σαν Donuts , αρωματισμένοι με βανίλια ή λεμόνι, αφράτοι και μαστιχωτοί, σερβιρισμένοι όχι με μέλι αλλά με λευκό …
Οι λουκουμάδες αποτελούν αγαπημένη λιχουδιά των παιδιών. Εμείς σήμερα θα πειραματιστούμε με την κλασική συνταγή και θα της προσθέσουμε μπανάνες …
Ποιος δεν αγαπάει του λουκουμάδες ?Αυτή τη λιχουδιά που την βρίσκουμε σε τόσες παραλλαγές.Με σιρόπι, με μέλι, με καρύδια, γεμιστούς, …
Οι πιο ωραίοι σπιτικοί λουκουμάδες Θα σας το πω απλά, είναι καλύτεροι και απο αυτούς των μαγαζιών! Υλικά: 1 κούπα …
Όταν το απόλυτο φθινοπωρινό φρουτο παντρεύεται με τους λουκουμάδες τότε δύσκολα κανείς μπορεί να αντισταθεί σε ένα τόσο γλυκό πειρασμό.Υλικά1 …
Η ινδική εκδοχή των λουκουμάδων. Διαδικασία Σιρόπι:Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη και το νερό. Οταν το μείγμα πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 3 λεπτά. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει το σιρόπι και …
Μας αρέσουν τα γλυκά που συνδυάζουν πρωτότυπα τα υλικά και δίνουν νέο γευστικό νόημα στις παραδοσιακές συνταγές που όλοι έχουμε …
Οι αγαπημένοι λουκουμάδες σε μία “λευκή” εκδοχή, με γιαούρτι…
Με τη συγκεκριμένη συνταγή οι λουκουμάδες γίνονται όσο πρέπει αφράτοι, όσο πρέπει “ψωμένιοι” αλλά και νόστιμοι. Απορροφούν ωραία το σιρόπι …
Γλυκό δημοφιλές στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νότια Ασία. Παρασκευάζεται από ζύμη τηγανισμένη σε καυτό λάδι. Οι λουκουμάδες έχουν σχήμα …
Μηλομαγειρέματα, κολοκυθομαγειρέματα και κυδωνομαγειρέματα στα καλύτερά τους…Θυμάστε τα χρυσά μήλα των Εσπερίδων που η θεά Ήρα δέχθηκε σαν γαμήλιο δώρο …