Υπέροχοι λουκουμάδες
Τρώγονται ζεστοί με αρωματικό μέλι, κανέλα και καρύδια!
Τρώγονται ζεστοί με αρωματικό μέλι, κανέλα και καρύδια!
O ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ, (ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΛΟΚΜΑΔΕΣ, ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ LOKMA), ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ …
Τραγανοί νηστίσιμοι λουκουμάδες σαν μπαστουνάκια με φανταστική γεύση. Υλικά 250 γρ. αλεύρι 100 ml. νερό 150 γρ. λεμονάδα με ανθρακικό …
Yλικά Αλεύρι – 1 κιλό (για όλες τις χρήσεις) Μαγιά νωπή – 70-80 γρ Λεμόνι – μόνο τον χυμό του …
Γλυκό δημοφιλές στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νότια Ασία. Παρασκευάζεται από ζύμη τηγανισμένη σε καυτό λάδι. Οι λουκουμάδες έχουν σχήμα …
Υλικά 2 φλυτζάνια χλιαρό νερό 60 γρ. νωπή μαγιά 1 κουταλιά ζάχαρη 1 κουταλάκι αλάτι 3
Λουκουμάδες με μέλι και σουσάμι! Κλασσική συνταγή!
Λουκουμάδες σε πέντε λεπτά!!! Υλικά για 20-25 λουκουμάδες 1 σουρωτή 2 κούπες αλεύρι (ανάλογα το αλεύρι μπορεί να θέλει περισσότερο …
Λουκουμάδες παραδοσιακοί !! Μερίδες: 15 Xρόνος: 30′ λεπτάBαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη | Νηστίσιμη 5 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες …
Υλικά για το χυλό 3 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι 1 και 2/3 φλιτζανιού του τσαγιού χλιαρό νερό 50 γρ. φρέσκια …