Παραδοσιακό Τσουρέκι
Το μυστικό για ένα καλό τσουρέκι, είναι στο αλεύρι. Πρέπει να χρησιμοποιούμε πάντα αλεύρι με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Επίσης, …
Το μυστικό για ένα καλό τσουρέκι, είναι στο αλεύρι. Πρέπει να χρησιμοποιούμε πάντα αλεύρι με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Επίσης, …
Ο ζυμαρένιος Άγιος Βασίλης είναι μία απο τις καλύτερες ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!Είναι τόσο ιδιαίτερος που νομίζω όλοι θα …
Υλικά – 60 γρ. μαλακό βούτυρο – 125 ml χλιαρό γάλα – 50 γρ. ζάχαρη – 1 χτυπημένο αυγό – …
500 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί ½ κ.γ. αλάτι ½ φλ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μαγιά σκόνη 1 φλ. γεμάτο χλιαρό …
Τελευταία ανάρτηση για το μήνα Ιανουάριο, το μήνα των πρωινών και σήμερα φτιάχνουμε donuts, σοκολατένια ή απλά, στο φούρνο ή …
Τους δύο τελευταίους μήνες με έχει πιάσει μια μανία με τα ζυμάρια, τα ψωμιά και τα αρτοσκευάσματα, εξού και η …
Ένα υπέροχο αφράτο σοκολατένιο ψωμάκι, για πρωινό, για τον απογευματινό καφέ για μας τους μεγάλους! Καταλάβατε πλέον πόση αδυναμία εχω …
Τι πιο πασχαλινό από τσουρέκια! Όλο το σπίτι μοσχοβολάει όταν ψήνονται και αποτελεί και ιδανικό πρωινό τις ημέρες μετά την …
Υλικά 1 κιλό αλεύρι για ψωμί 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 300 γρ. ζάχαρη 130 ml. χυμό πορτοκαλιού 100 ml. καλαμποκέλαιο …
Μια υπέροχη παραδοσιακή συνταγή για παξιμαδένιο γλυκό ψωμί. Υλικά 4 φλ. αλεύρι για ψωμί 1 φλ. ελαιόδαδο 1/3 φλ. λευκό …