Νηστίσιμα γλυκά με αμυγδαλόψιχα
www.chefoulis.gr
Υλικά Για την ζύμη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ Ελαιόλαδο 130 ml Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Νερό χλιαρό 150 ml …
Υλικά Για την ζύμη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ Ελαιόλαδο 130 ml Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Νερό χλιαρό 150 ml …
Υλικά συνταγής 150 γρ. αλεύρι 250 γρ. νερό 1 φακελάκι μαγιά 1 πρέζα αλάτι σπορέλαιο για τηγάνισμα Για το σιρόπι …
Ένα πολύ ωραίο γλυκό που θα “μιλήσει” στη γλώσσα σας. Παρ᾿ όλο που φαίνεται δύσκολο, είναι πολύ εύκολο και γρήγορο, …
Η ινδική εκδοχή των λουκουμάδων. Διαδικασία Σιρόπι:Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη και το νερό. Οταν το μείγμα πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 3 λεπτά. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει το σιρόπι και …
Παλιά κρητική συνταγή, σύμφωνα με την οποία γευστικοί ξηροί καρποί και μπαχαρικά τυλίγονται μέσα σε ένα χονδρό φύλλο από ζυμάρι …