Σταφιδοκεκάκια τα καλύτερα που έχετε φάει !!!
ΥΛΙΚΑ για 18 τεμ. 500 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 200 γρ.ζάχαρη 120 γρ.σπορέλαιο 150 γρ.σταφίδες (μαύρες και ξανθές) 300 γρ.χυμό φρέσκου πορτοκαλιού …
ΥΛΙΚΑ για 18 τεμ. 500 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 200 γρ.ζάχαρη 120 γρ.σπορέλαιο 150 γρ.σταφίδες (μαύρες και ξανθές) 300 γρ.χυμό φρέσκου πορτοκαλιού …
Οι τηγανίτες μου θυμίζουν χειμωνιάτικα βράδια, σαββατοκύριακα και ψιλόβροχο. Με τη ζύμη αυτή φτιάχνετε έναν πυκνό χυλό. Η πυκνότητά του …
Τα σιροπιαστά γλυκάκια συνηθίζονται πολύ σαν κεράσματα τις γιορτινές μέρες!Ένα από αυτά είναι και οι φλογέρες.Οι δικές μου φλογέρες διαφέρουν …
Μπορούμε να τους σερβίρουμε και με μέλι αντί για σιρόπι κ αν μας αρέσει να ρίξουμε και λίγη κανέλα. Υλικά …
Τα αφράτα μπαλάκια ζύμης που οι Γάλλοι ψήνουν στο φούρνο και ονομάζουν choux , στην ελληνική τους εκδοχή τηγανίζονται, σιροπιάζονται …
Γρήγορες, εύκολες και πάνω απ’ όλα πεντανόστιμες! Συγκεντρώστε τα υλικά, ακολουθείστε τα βήματα της συνταγής και απολαύστε!