Μηλόπιτα με κρέμα
Η αγαπημένη μου Μηλόπιτα, συνταγή της Αργυρούλας μου. Μιλούσα μαζί της και της έλεγα ότι είναι η αγαπημένη μου συνταγή. …
Η αγαπημένη μου Μηλόπιτα, συνταγή της Αργυρούλας μου. Μιλούσα μαζί της και της έλεγα ότι είναι η αγαπημένη μου συνταγή. …
Υπάρχει ένα γλυκάκι σιροπιαστό κι αγαπημένο που ακούει στο όχι και τόσο κομψό όνομα “πατσαβουρόπιτα”. Για την παρασκευή του φτιάχνουμε …
Μια συνταγή για ένα μοναδικό γλυκό. Λαχταριστή μηλόπιτα με καραμελωμένα μήλα. Σερβίρετε την ζεστή ή κρύα με γαρνίρισμα σαντιγί η …
Η καλύτερη μηλόπιτα!!! ζύμη για γλυκιά τάρτα Για την γέμιση 150 γρ. καστανή ζάχαρη 50 γρ. κορν φλάουρ 1/4 κτγ …
Θα μπορούσες να την πεις συνταγή για γρήγορη μπουγάτσα, τούτη την συνταγή. Αφορμή στάθηκε μια κάπως μπαγιάτικη ολόκληρη φρατζόλα λευκού …
Αγαπημένο γλυκό του χειμώνα. Αρκεί μια μπουκιά για να σε κάνει να θυμηθείς Κυριακάτικα απογεύματα, από τότε που ήσουν παιδί …
…, νοστιμότατη, νηστίσιμη τάρτα, χωρίς προσθήκη σοκολάτας…Στη πλούσια γέμισή της χρησιμοποίησα σπιτική μαρμελάδα δαμάσκηνο με καστανή ζάχαρη και ήπια γεύση …
Μας έχουν απομείνει κάποια μήλα καιρό και έχουν ωριμάσει; Τα χρησιμοποιούμε σε μια πανεύκολη μηλόπιτα, πολύ αρωματική με τραγανό, καραμελωμένο …
Μια διαφορετική μηλόπιτα από τα συνηθισμένα γλυκά είτε κέικ είτε τάρτες. Δοκιμασμένη πολλών χρόνων με κάθε επιτυχία !!!…
Μια διαφορετική και πανεύκολη μιλόπιτα. Λίγα μυστικά ακόμα Αν προσπαθήσετε να ανοίξετε μόνοι σας το φύλλο, θα πρέπει να είναι …
Αυτή η ρώσικη μηλόπιτα “sharlotka”, έχει αέρινη ζύμη, είναι τραγανή στην επιφάνεια της και μαστιχωτή εσωτερικά και δεν περιέχει καθόλου …
Αγαπάμε πολύ τα μήλα Τριπόλεως, γιατί είναι τραγανά, με ξεχωριστή γεύση και λεπτό άρωμα… Τα μήλα της ήταν νόστιμα, μυρωδάτα …
Μπορεί να μην τρελαίνομαι γιά τα μήλα ως φρούτα, έχω όμως μία ιδιαίτερη αδυναμία στις μηλόπιτες (αυτό νομίζω πως το …
Οι αναλογίες διορθώθηκαν με 2-3 δοκιμές, χρησιμοποιήθηκαν τα κλασικά «μηλοπιτένια» μυρωδικά, μπήκε και λίγο σιμιγδάλι για τα υγρά και η …
Οι όμως σπιτικές μηλόπιτες, που πλέον φτιάχνω και εκτιμούμε πολύ, πλησιάζουν πολύ σ΄αυτές που είχα πρωτογνωρίσει. Έχω φτιάξει πολλές μηλόπιτες …
Υλικά για το κέικ 500 γρ αλεύρι τύπου φαρινάπ (κοσκινισμένο) 250 γρ βούτυρο 100 ml φρέσκο γάλα 100 ml φρέσκο …
Μηλόπιτα που έφτιαξα πειραματικά με τα φύλλα του Νώε, είχα άλλωστε πει ότι είχα και μια σκέψη για γλυκάκι με …
Η apple crumble (απλ κράμπλ) είναι ίσως το απόλυτο Βρετανικό επιδόρπιο και αποτελεί την έξυπνη απάντηση μας στις περίτεχνες ευρωπαϊκές …
Ενα κέϊκ ιδανικό γιά όσους έχουν αλλεργία στα γαλακτοκομικά ή στα αυγά, γιά όσους ακολουθούν vegan διατροφή, αλλά και για …
Την αξιοσύνη του Παρλιάρου δεν θα σας την μάθω εγώ. Είναι ένας πραγματικός “νονός του γλυκοκόσμου”, τα κατορθώματά του είναι …