Κέικ ολικής αλέσεως, με σάλτσα σαγκουίνι, χωρίς ζάχαρη
mikrikouzina.blogspot.com
Τελευταία πειραματίζομαι με γλυκά χωρίς κρυσταλλική ζάχαρη, αλλά με στέβια. Όπως σας έλεγα τις προάλλες, χρησιμοποιώ μια στέβια η οποία …
Τελευταία πειραματίζομαι με γλυκά χωρίς κρυσταλλική ζάχαρη, αλλά με στέβια. Όπως σας έλεγα τις προάλλες, χρησιμοποιώ μια στέβια η οποία …
Το τελευταίο χρόνο ανακάλυψα το χαρούπι. Άργησα πολύ, αλλά τα κατάφερα τελικά και πλέον προσπαθώ να το ενσωματώσω σε διάφορες …
Μου αρέσει να φτιάχνω διαφορετικό κέικ κάθε φορά, καταφεύγοντας σε διάφορους συνδυασμούς.Αυτή την φορά επέλεξα τους εξωτικούς χουρμάδες και τα …
5 αβγά 500 γρ. μαύρη σοκολάτα 125 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 1 κ.σ. αλεύρι 1 κ.σ. ζάχαρη 2 …
Από τον Chef Γιώργο Χολέβα ,450 γρ. Flora με 25% βούτυρο 400 γρ. ζάχαρη 3 γρ. βανίλια 9 αβγά 440 …