FINANCIERS – ΜΙΚΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΕΪΚ
www.glykes-alchimies.gr
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το κορν φλάουρ και το κακάο. Λιώνουμε τη σοκολάτα στον φούρνο …
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το κορν φλάουρ και το κακάο. Λιώνουμε τη σοκολάτα στον φούρνο …
Βερύκοκκο vs ροδάκινο: Ποιο θα έχει την τελευταία λέξη; Ανάμεσα σε ροδάκινα και βερύκοκκα δεν μπορεί να πει κανείς ότι …
Από τη Chef Patissier Μαρίνα Σπυριδάκη, ΥΛΙΚΑ Για 50 financiers: 145 γρ. σκόνη αμυγδάλου100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις180 …
Η πλουσια, βουτυρατη, γευση των financiers με το εντονο αρωμα του πικραμυγδαλου, συνδυασμενη με το βυσσινο γλυκο. Υλικα: 125gr αλευρι …
Εύκολο και γρήγορο γλυκό που αγαπούν πολύ οι Γάλλοι και το συνηθίζουν στην καθημερινότητά τους με το τσάι και τον …