ΚΕΪΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ // PLUM CAKE AL LIMONE DI PIERRE HERMÉ
Κλασσικό κέικ λεμονιού, με γαλλική φινέτσα, αφού η συνταγή είναι δια χειρός του φημισμένου chef pâtissier-chocolatier Pierre Hermé.Υπέροχο, ζουμερό, αφράτο …
Κλασσικό κέικ λεμονιού, με γαλλική φινέτσα, αφού η συνταγή είναι δια χειρός του φημισμένου chef pâtissier-chocolatier Pierre Hermé.Υπέροχο, ζουμερό, αφράτο …
…Οταν μιλάμε γιά κέϊκ μαρμπρέ, εννοούμε ένα δίχρωμο κέϊκ, όπου το ένα χρώμα, συνήθως το πιό σκούρο, δημιουργεί “νερά” μέσα …
Εφτιαξα όμως και ένα πολύ νόστιμο κέϊκ, σε συνταγή του ιταλού chef patisser Maurizio Santin. Οπως έχουμε ξαναπεί, οι ιταλοί, …
Αυτή τη φορά χρησιμοποίησα δαμάσκηνα αλλά μπορείτε να το φτιάξετε με όποιο φρούτο εσείς θέλετε. Είναι ένα νόστιμο, εύκολο και …
… γενικα η ζυμη του plum cake ειναι αρκετα ρευστη και οταν ψηθει κραταει μια υγρασια. Εδω σας παρουσιαζω ενα …
Ένα κλασικό Χριστουγεννιάτικο βρετανικό κέικ, αρχικά με αποξηραμένα δαμάσκηνα όπως φαίνεται από το όνομα του αλλά και με διάφορα άλλα …