Γιουβαρλάκια της μαμάς
Υλικά – ½ κιλ κιμάς μοσχαρίσιος – 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο – 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – 4 κ.σ. ρύζι …
Υλικά – ½ κιλ κιμάς μοσχαρίσιος – 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο – 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – 4 κ.σ. ρύζι …
Χειμωνιάτικο,ζεστό φαγάκι,βελουδένιο στη γεύση…. Για μέρες παγωμένες,με βοριά,είτε ηλιόλουστες,είτε χιονισμένες… Για ρετρό ουρανίσκους που αγαπούν να θυμούνται, μα, και να …
Τα γιουβαρλάκια μπορούμε να τα φάμε είτε σαν σούπα είτε με σάλτσα αυγολέμονο, πάνω κάτω έχουν την ίδια διαδικασία με …
Υλικά Μερίδες: 4-6 Χρόνος προετοιμασίας: 30′ Χρόνος ψησίματος: 30′ 1/2 κιλό κιμά 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο 1/4 κούπας ρύζι Καρολίνα …
Υλικά 500 γραμ.κιμά 1 αυγό 7 κλωνιά μαιντανό ψιλοκομμένο 7 φιλαράκια δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο αλάτι-πιπέρι 5 κουταλιές σούπας Καρολίνα 1 μεγάλο …
Σούπα γιουβαρλάκια Υλικά: 1/2 κιλό κιμά 1 κρεμμύδι τριμμένο 1/4 κούπας ρύζι καρολίνα 3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 κ.σ. λάδι …
Υλικά 500 γραμ.κιμά μοσχάρι 1 αυγό 7 κλωνιά ψιλοκομμένο μαιντανό αλατοπίπερο λίγα φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένο φρέσκο 1 κρεμμύδι ψιλοτριμμένο 2 …
Υλικά 500 γραμ κιμά 2 ψιλοτριμμένα κρεμμύδια ξερά 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι Καρολίνα 1 αυγό 1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι …