Γιουβαρλάκια της γιαγιάς
Γ̳ι̳α̳ τ̳ο̳υ̳ς̳ κ̳ε̳φ̳τ̳έ̳δ̳ε̳ς̳ 1/2 κιλό κιμά 1 αυγό 1/2 ματσάκι δυόσμο 1 κ.γ. ρίγανη 2-3 κ.σ. λάδι 1 φλυτζάνι καφέ …
Γ̳ι̳α̳ τ̳ο̳υ̳ς̳ κ̳ε̳φ̳τ̳έ̳δ̳ε̳ς̳ 1/2 κιλό κιμά 1 αυγό 1/2 ματσάκι δυόσμο 1 κ.γ. ρίγανη 2-3 κ.σ. λάδι 1 φλυτζάνι καφέ …
Γιουβαρλάκια με αυγολέμονο, ένα νοστιμο ελληνικό παραδοσιακο φαγητό. 1/2 κ κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι 3/4 φλυτζ. του ελ καφε …
μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 αυγό αλάτι, πιπέρι 1 φλυτζανάκι του καφέ ρύζι 1 πατάτα 1 καρότο 1 κύβο λαχανικών …
Τα γιουβαρλάκια μπορούμε να τα φάμε είτε σαν σούπα είτε με σάλτσα αυγολέμονο, πάνω κάτω έχουν την ίδια διαδικασία με …
Υλικά Μερίδες: 4-6 Χρόνος προετοιμασίας: 30′ Χρόνος ψησίματος: 30′ 1/2 κιλό κιμά 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο 1/4 κούπας ρύζι Καρολίνα …
Υλικά 500 γραμ.κιμά μοσχάρι 1 αυγό 7 κλωνιά ψιλοκομμένο μαιντανό αλατοπίπερο λίγα φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένο φρέσκο 1 κρεμμύδι ψιλοτριμμένο 2 …
Υλικά 500 γραμ κιμά 2 ψιλοτριμμένα κρεμμύδια ξερά 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι Καρολίνα 1 αυγό 1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι …