Γιουβαρλάκια αυγολέμονο
ΥΛΙΚΑ Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά Αλάτι Πιπέρι 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4-5 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο …
ΥΛΙΚΑ Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά Αλάτι Πιπέρι 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4-5 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο …
Υλικά 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μεγάλο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 1 αυγό 1/3 του μάτσου μαϊντανό ψιλοκομμένο 150 γρ ρύζι …
Υπέροχο φαγητό της μαμάς με οδηγίες για την ωραιότερη σάλτσα με παραλλαγές.
ΥΛΙΚΑ -500γρ κιμα μοσχαρισιο -500γρ κιμα χοιρινο -2-1/2 φλυτζ.του καφε ρυζι γλασε -1 κρεμμυδι ξερο ψιλοκομμενο -4-5 φυλαρακια δυοσμο ψιλοκομμενο …
Υλικά – ½ κιλ κιμάς μοσχαρίσιος – 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο – 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – 4 κ.σ. ρύζι …
Τα γιουβαρλάκια μπορούμε να τα φάμε είτε σαν σούπα είτε με σάλτσα αυγολέμονο, πάνω κάτω έχουν την ίδια διαδικασία με …
Υλικά συνταγής για τα γιουβαρλάκια 500γρ. κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι χοιρινό) 8 κ.σ. ρύζι γλασέ 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα ½ ματσάκι …
Γιουβαρλάκια, από το τούρκικο yuvarlak που σημαίνει σφαιρικός. Ακόμη μια τούρκικη λέξη για ένα φαγητό συνηθισμένο και αγαπημένο στη χώρα …