Γιουβαρλάκια σούπα με μαραθόσπορο
Τα γιουβαρλάκια είναι ιδανικό φαγάκι για το κρύο που ταλαιπωρεί τόσες μέρες την άμυνά μας. Αχνιστή, μοσχοβολιστή, δυναμωτική σούπα για …
Τα γιουβαρλάκια είναι ιδανικό φαγάκι για το κρύο που ταλαιπωρεί τόσες μέρες την άμυνά μας. Αχνιστή, μοσχοβολιστή, δυναμωτική σούπα για …
Είναι αυτές οι κρύες μέρες που θες κάτι ζεστό. Αυτά τα Κυριακάτικα τραπέζια που θες να κάνεις τους ανθρώπους σου …
Γιουβαρλάκια προφανώς και έχουμε φτιάξει και θα τα βρείτε στο blog μας εδώ. Σήμερα όμως τα ξαναμαγειρεύουμε σε μία παραλλαγή. …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Υλικά 4-6 μερίδες 500 γραμ κιμά 1/2 φλ.τσαγιού ρύζι Καρολίνα 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοτριμμένα 3/4 φλ τσαγιού ελαιόλαδο 1 ματσάκι …
Απλά γιουβαρλάκια και πεντανόστιμα!
Είναι τα κλασσικά γιουβαρλάκια με τη μόνη διαφορά ότι δεν διαλύονται ακόμα και αν τα ανακατέψουμε και έχω προσθέσει και …
Γρήγορο και πολύ νόστιμο φαγητό με σάλτσα από γιαούρτι και λεμόνι από τον Λευτέρη Λαζάρου!
Υλικά 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 1 κουπάκι του καφέ ρύζι 5-6 κλωνιά μαιντανό 1 τριμμένο μέτριο ξερό κρεμμύδι στο τρίφτη …
Συνταγή για γιουβαρλάκια. Αγαπημένα παραδοσιακά. Υλικά: 500γρ. μοσχαρίσιο κιμά 2 φλιτζανάκια (μικρά) ρύζι καρολίνα 1κ.γ. λίγη πάπρικα γλυκιά 1κ.γ. …
Γιουβαρλάκια για μερακλήδες, μαγειρεμένα στον φούρνο, που μπορούν να φαγωθούν σκέτα, ως κύριο πιάτο ή μεζές ή να συνοδευτούν με …
Εύκολο γρήγορο φαγητό με σάλτσα από γιαούρτι και λεμόνι από τον Λευτέρη Λαζάρου !
Και σήμερα, αποφασίσαμε να φάμε γιουβαρλάκια και φυσικά δεν μπορούσαμε να μην τα μοιραστούμε μαζί σας. Τα δικά μας γιουβαρλάκια …
ΥΛΙΚΑ -500γρ κιμα μοσχαρισιο -500γρ κιμα χοιρινο -2-1/2 φλυτζ.του καφε ρυζι γλασε -1 κρεμμυδι ξερο ψιλοκομμενο -4-5 φυλαρακια δυοσμο ψιλοκομμενο …
Τα γιουβαρλάκια είναι το αγαπημένο φαγητό των περισσοτέρων από μας, μία νόστιμη σούπα που επιλέγουμε κυρίως τις κρύες μέρες του …
Υλικά – 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος – 2 φλ. του καφέ ρύζι καρολίνα – 1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο – 1 …
Αρωματικό πιάτο εποχής! Τα χόρτα ήταν πολλά και αρωματικά. Μαγειρεύουμε αυτά τα χόρτα (πιτόχορτα τα λέμε ή γιαχνερά) με χοχλιούς, …
Η αρχική ιδέα ήταν να φτιάξω κεφτεδάκια, αλλά λόγω του τσουχτερού κρύου των ημερών, μια ζεστή σουπίτσα σιγουρα “τραβούσε” περισσότερο. …
Εκπληκτική λιχουδιά! 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά 100 γρ ρύζι 1 αβγό 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή λιωμένο στο μούλτι …
1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 1 φλιτζ. ρύζι 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 2 αυγά 1-2 λεμόνια μαϊντανός άνηθος αλατι πιπέρι ελαιόλαδο …