Κοντοσουβλι χοιρινό στο φουρνο
συνταγή για ένα υπέροχο, πεντανόστιμο πιάτο για μερακλήδες με μαριναρισμένο χοιρινό κρέας που μπορούμε να το απολαύσουμε στα κάρβουνα αλλά …
συνταγή για ένα υπέροχο, πεντανόστιμο πιάτο για μερακλήδες με μαριναρισμένο χοιρινό κρέας που μπορούμε να το απολαύσουμε στα κάρβουνα αλλά …
Υλικά 1-1,2 κ. πρόβατο μπούτι με λίγο ξυγκάκι 1 κ. σούπας λάδι 1/2 λεμόνι αλάτι πιπέρι 1 κ. σούπας θρούμπι …
Κοντοσούβλι εύκολο στην παρασκευή και κολασμένο στη γεύση! Απλά, ακολουθείστε τη συνταγή της Αλέκας!
Ακολουθήστε τη συνταγή της Αλέκας για Πασχαλινό Κοντοσούβλι και… θα γλύφετε τα δάκτυλά σας! 🙂
Η Τσικνοπέμπτη νομίζω πως είναι από τις αγαπημένες μου γιορτές. Για φέτος λοιπόν την Τσικνοπέμπτη, αν μείνετε στο σπίτι, σας …
Κοντοσούβλι. Αυτή η μαγική λέξη που με το άκουσμα της και μόνο μας τρέχουν τα σάλια. Στη δική μου εκδοχή …
Κοντοσούβλι στη λαδόκολλα ψημένο και θαμμένο μέσα στα κάρβουνα!!! 1.200 γρ χοιρινή σπάλα 2 σουβλιά ή 2 μεγάλα ξυλάκια για …
Η ανδρική συνταγή του μήνα που γίνεται unisex: Κοντοσούβλι ανοιξιάτικο και για Πάσχα σε BBQ παντός καιρού. Το κάναμε, το …
Σπεσιαλ μεζες στα καρβουνα φτιαγμενος με αγαπη και υλικα που τον κανουν ΣΟΥΠΕΡ πεντανοστιμο. Ιδανικος για καθε περισταση και ιδιως …
Υλικά συνταγής 1200γρ. χοιρινό κρέας (μπριζόλα χωρίς κόκαλο) 100γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 60γρ. ηλιέλαιο 1 φλιτζ. λευκό …
4 φιλέτα στήθος ή μπούτι κοτόπουλο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο 2 κ.σ. λευκό σιρόπι μπαλσάμικο λίγες σταγόνες …
Μια καταπληκτική συνταγή για πεντανόστιμο και μαλακό κρέας για να γιορτάσουμε τη μέραα της Λαμπρής. Μπορείτε να προσθέσετε και τρίτο …
Υλικά συνταγής 2,4 κιλά χοιρινό (μπριζόλα ακόκαλη και σπάλα) 200γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 120γρ. ηλιέλαιο 30γρ. αλάτι 2 κ.γ. (10γρ.) πιπέρι…
Το πιο νόστιμο κοντοσούβλι είναι αυτό που θα φτιάξουμε μόνοι μας και μάλιστα στο γκριλ του
Συνταγη για οταν βαριομαστε να αναψουμε φωτια!! Το σερβιρουμε ζεστο με τζατζικι, μουσταρδα και κρυα μπυρα !!! Στο κρεας βαζουμε …
Νοστιμα κοντοσουβλακια, συνοδευμενα με πικαντικες πατατες φουρνου με τραγανη κρουστα. Το κοντοσουβλι βεβαια, κανονικα γινεται στην μεγαλη σουβλα της ψησταριας …
Πιάτο απλό, νόστιμο και με ντελικάτη γεύση. Γίνεται πολύ γευστικό και λίγο πιο βαρύ (μα τόοοοοσο δα…) από την παρουσία …
Πώς να το περιγράψεις;;; Μαλακό…λιώνει στο στόμα, καλοψημένο… τόσο όσο χρειάζεται, νόστιμο… σαν να βρίσκεσαι στο Μέτσοβο που είναι η …
Ο πιο αγαπημένος και νόστιμος μεζές του Πάσχα.. και όχι μόνο είναι το κοντοσούβλι!Συνταγές για κοντοσούβλι υπάρχουν πολλές αλλά σαν …
Η συνταγή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες συνταγές που έχουν γραφτεί αλλά αυτό που τη κάνει να ξεχωρίζει …