Φιλέτο καγκουρό με λευκή κρεμώδη σάλτσα μανιταριών
Ήθελα απο καιρό να κάνω ένα πιάτο διαφορετικό απο τα συνηθισμένα.Βρήκα με δυσκολία φιλέτο κανγκουρό και με δελέασε. Η γεύση …
Ήθελα απο καιρό να κάνω ένα πιάτο διαφορετικό απο τα συνηθισμένα.Βρήκα με δυσκολία φιλέτο κανγκουρό και με δελέασε. Η γεύση …
Μοσχαράκι μπλανκέτ με λευκή σάλτσα και πουρέ λαχανικών. 1,5 κιλό μοσχάρι κότσι με το κόκκαλο σε μερίδες 50-70 ml ελαιόλαδο …
Μια υπέροχη συνταγή για να φτιάξετε διαφορετικά τα κεφτεδάκια σας!…
… Συστατικα για το κιμα 500γρ.κιμας 1 κρεμμυδι τριμ. 2 σκελιδες σκορδο τριμ. 1κ.γ. ουζο αλατι πιπερι 1 αυγο λιγο …
Ένα κορυφαίο παραδοσιακό Μακεδονίτικο φαγητό! Τα υλικά του, ηαπλότητά του η νοστιμιά του μας θυμίζουν το μεγαλείο της τοπικής, παλιάς …
…δεν θέλω φυσικά να σας ταλαιπωρήσω ούτε με πολύπλοκες και κουραστικές συνταγές. Για την ακρίβεια η σημερινή συνταγή είναι ένας …
Βρισκόμαστε στην δεύτερη εβδομάδα των Αποκριών, την Κρεατινή. Παραδοσιακά αυτήν την εβδομάδα καταναλώνουμε κρεατικά. Κρέας περιλαμβάνει και η σημερινή μας …
Μικρά λαχταριστά μπαλάκια από κιμά…μοσχοβολιστά μικροσκοπικά κεφτεδάκια που ξαπλωμένα νωχελικά επάνω σε ένα μαλακό στρώμα από κάτασπρα σπαγγέτι σκεπάζονται από …
Τι χρειαζόμαστε : 800 γρ μοσχάρι 50 γρ περίπου αλεύρι 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλο σε ροδέλες 1/2 φλ. …
Κρεμμώδης σάλτσα με υπέροχη γεύση και μία νότα πικάντικη που δίνει το κονιάκ