Κλασική μαγειρίτσα με αυγολέμονο!
Η μαγειριτσα από την μανούλα θα πέσει……
Η μαγειριτσα από την μανούλα θα πέσει……
Αυτή τη συνταγή εκανε η μαμά μου , που την ειχε μαθει απο τη νονά μου . Εγώ απλά συνεχίζω …
Η μαγειρίτσα στο σπίτι μας είναι σούπα, με μπόλικα μυρωδικά (φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο ή μάραθο), λίγα λαχανικά (μαρούλια και αντίδια) …
Η «εκ των ων ουκ άνευ» σούπα της Ανάστασης! Η μαγειρίτσα δεν είναι παραδοσιακό πιάτο της Κρήτης, με την έννοια …
Υλικά – 1 συκωταριά αρνίσια και λίγα εντεράκια προαιρετικά όλα καλά πλυμμένα – 1 φλ. τσ. ελαιόλαδο – 5 φρέσκα …
Η συγκεκριμένη μαγειρίτσα είναι συνταγή της μαμάς μου η οποία την επινόησε για να μην ψαρέυω μέσα στην κατσαρόλα όλο …
Η μαγειρίτσα είναι παραδοσιακή σούπα που καταναλώνεται το βράδυ μετά την Ανάσταση. Μετά τη νηστεία της Σαρακοστής, είναι το πρώτο …
Χρειαζόμαστε: μια συκωταριά αρνίσια 16-17 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 μέτριο ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 8-10 μαρουλόφυλλα μισό μέτριο ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ¾ …
Υλικά 1 κ. συκωταριά (αρνίσια ή κατσικίσια) 1/2 κ. έντερα (αρνίσια ή κατσικίσια) 1 μεγάλο ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 1/2 ματσάκι δυόσμο 1 …
Άτομα: 8-10, Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα και 40′, Κόστος: 17€ ΥΛΙΚΑ 1 συκωταριά αρνίσια 1 θηλιά …
Τα τσιλίχουρδα είναι ονειρικά πρόκειται για μια τοπική συνταγή της Κέρκυρας, εκεί η μαγειρίτσα έχει άλλη “υπόσταση” ξεχάστε αυγολέμονα, σούπες …
Τα υλικα της μαγειριτσας τυλιγμενα σε πακετο με τραγανα φυλλα κρουστας!!!Εξαιρετικο ορεκτικο μεζεδακι για το τραπεζι της Αναστασης και του …
Υλικά 1 συκωταριά αρνιού έντερα αρνιού 5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές γεμάτες άνηθο 1 φλυτζάνι ρύζι 3 αυγά 3 …
Ελαφρώς πειραγμένη και πεντανόστιμη!! Υλικά 1 κιλό περίπου συκωταριά αρνίσια πλυμένη καλά και κομμένη σε κομμάτια 4 κ.σ. ελαιόλαδο ή …
Η μαγειρίτσα είναι η παραδοσιακή σούπα που καταναλώνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση και είναι το πρώτο …
Μια δεμένη, κοκκινιστή μαγειρίτσα είναι το μανιάτικο ρεγάλι, χωρίς έντερα και χόρτα ή μαρούλια, που σερβίρεται σαν σάλτσα πάνω σε …
Η μαγειρίτσα είναι παραδοσιακή σούπα που καταναλώνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση. Μετά τη νηστεία της Σαρακοστής, …
Υλικά 1 συκωταριά αρνίσια 1 – 2 εντεριές αρνίσιες, καθαρισμένες 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο …
Υλικά 1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια και λίγα εντεράκια 1/2 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνιθο 4 μαρούλια 1 1/2 …
Υλικά για 8-10 άτομα) 3 αρνίσιες συκωταριές (ανάλογα το μέγεθός τους) ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα …