Πανεύκολη συνταγή για μοσχάρι κοκκινιστό!
Το μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, …
Το μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, …
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
…
Υλικά1 κιλό μοσχάρι στρογγυλό κατά προτίμηση κι άπαχο5 με 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κρεμμύδι ολόκληρο ξερόαλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρηλίγο …
1 κιλό μοσχάρι (σπάλα ή χτένι) 2 μέτρια κρεμμύδια 6 μελιτζάνες 600 γρ. χυμό ντομάτας 10 μπαχάρια 1/2 ποτήρι του …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι χτένι σε μερίδες 2 καρότα μεγάλα σε ροδέλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ποτήρι του κρασιού λευκό …
Περίπου 1 μήνας από την τελευταία μου ανάρτηση, πρέπει να είναι από τις λίγες φορές που πάει τόσος καιρός! Δεν …
Ελαφρύ κι εύγευστο καθημερινό φαγητό που πιο εύκολα θα πρέπει να συναντάται σε κανένα μαγειρείο ή καμωμένο από νοικοκυρά παλαιάς …
Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας. Μία πολύ νόστιμη συνταγή που σίγουρα θα αρέσει στους καλεσμένους σας!
Ενα φαγητο σκετο λουκουμι και με μεγαλη διατροφικη αξια της αγκιναρας. Δοκιμαστε το!!!
Υλικά 3 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ, μοσχάρι (από ποντίκι) 400 γρ. ντοματοπολτός με ψιλοκομμένη ντομάτα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ¼ κ. …
Υλικά για 6 άτομα: Για το κρέας: 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (χτένια, σπάλα, κιλότο) …
Ένα Ναξιώτικο φαγητό που θα λατρέψετε! Ψητές μελιτζάνες με κοκκινιστό κρέας και αρσενικό τυρί! Γιατί τα νησιά μας, είναι υπερήφανα …
Υλικά της συνταγής μας 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή νουά σε μερίδες 1 καρότο μεγάλο σε ροδέλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο …
Yλικά 1 κιλό μοσχάρι σε φέτες 2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο αλάτι πιπέρι 5 κουταλιές …
ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τριίφτη τριμμένο …
Το κοκκινιστό μοσχάρι είναι ένα παραδοσιακά γιορτινό, Κυριακάτικο πιάτο στην Ελληνική γαστρονομική παράδοση. Συνδυασμένο με μακαρόνια, με πατάτες τηγανητές, με …
Το κόκκινο κρέας με αφήνει αδιάφορη. Για να μην πω το κρέας γενικότερα και για να μην πω “παντελώς” αδιάφορη. …
Κάθε άλλο παρά γρήγορη η συνταγή μας, όμως αν την φτιάξετε δεν θα θέλετε να ξαναφάτε άλλο κοκκινιστό.
“Στρακόττο” (stracotto ή στο τοπικό ιδίωμα stracòt) στα ιταλικά σημαίνει παραβρασμένο. Ουσιαστικά, πρόκειται για ενα κοκκκινιστό μοσχαράκι, το οποίο ανακατεύτηκε …