Μοσχάρι λεμονάτο με πατάτες “μπλουμ”
cookpad.com
Στο πατρικό μου σπίτι, όταν μαγειρεύαμε μοσχάρι, κοκκινιστό ή λεμονάτο, πάντα η γιαγιά μου έβαζε τις πατάτες μέσα, “μπλουμ” όπως …
Στο πατρικό μου σπίτι, όταν μαγειρεύαμε μοσχάρι, κοκκινιστό ή λεμονάτο, πάντα η γιαγιά μου έβαζε τις πατάτες μέσα, “μπλουμ” όπως …
Ελαφρύ, υγιεινό και πολύ νόστιμο! Μπορούμε ,αν θέλουμε να προσθέτουμε πατάτες και πράσα .
Υλικά: 1 κιλό μοσχαράκι 4-5 πατάτες χυμό από μισό λεμόνι 1 φλυτζ. τσαγ. λάδι 1 κρεμμύδι 3-4 σκελίδες σκόρδο αλάτι, …
1 κιλό μοσχάρι (ελιά) κομμένο σε μερίδες 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. σκόνη σκόρδου 1 κύβο λαχανικών 1 ποτήρι …