Μοσχάρι λεμονάτο, μυρωδάτο, εύκολο – χωρίς ρου
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
Το συκώτι είναι ένα σημαντικό όργανο και ένα δημοφιλές φαγητό σε πολλούς πολιτισμούς. Το χοιρινό, βοδινό, αρνίσιο συκώτι και το …
Στο πατρικό μου σπίτι, όταν μαγειρεύαμε μοσχάρι, κοκκινιστό ή λεμονάτο, πάντα η γιαγιά μου έβαζε τις πατάτες μέσα, “μπλουμ” όπως …
Ελαφρύ, υγιεινό και πολύ νόστιμο! Μπορούμε ,αν θέλουμε να προσθέτουμε πατάτες και πράσα .
Στο σπίτι μας, το μοσχάρι λεμονάτο σερβίερται πότε με πατάτες τηγανητές, πότε με μακαρόνια και πότε (ο αγαπημένος μου συνδυασμός) …
Το λεμονάτο, είναι από τα φαγητά, που αρέσουν στους περισσότερους και πιο πολύ στα παιδιά. Με την πηχτή σαλτσούλα του …
Υλικά: 1 κιλό μοσχαράκι 4-5 πατάτες χυμό από μισό λεμόνι 1 φλυτζ. τσαγ. λάδι 1 κρεμμύδι 3-4 σκελίδες σκόρδο αλάτι, …
Γευστικό φαγητό με τη γεύση και τις βιταμίνες του λεμονιού. Υλικά: 750γρ. – 1 κ. μοσχαράκι 1 κ. πατάτες λάδι 1/2 …
Υλικά Μοσχάρι 1 κιλό Πατάτες 1 κιλό Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μεγάλο ψιλοκομμένο Σκόρδο 3 σκελίδες ψιλοκομμένες Λευκό ή ροζέ …
1.200 γρ. μοσχάρι ποντίκι η χτένι σπάλας 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 καρότο ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο χυμός …
Το πιο εύκολο και νόστιμο λεμονάτο! Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:2 ώρες, Κόστος:8 € ΥΛΙΚΑ : 4 μερίδες …
Την ημέρα της γιορτής του συντρόφου μου είπα να του φτιάξω κάτι αλλιώτικο, αν και τον έχω τρελάνει στα “αλλιώτικα”, …
1 κιλό μοσχάρι (ελιά) κομμένο σε μερίδες 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. σκόνη σκόρδου 1 κύβο λαχανικών 1 ποτήρι …
700 γρ. μοσχάρι 1 μεγάλο κρεμμύδι ή δύο μικρά 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ή 2 μικρές 3/4 ποτήρι του κρασιού …
Υλικά Μοσχάρι 1200 γρ Ελαιόλαδο 1 κούπα τσαγιού Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο Σκόρδο 3 σκελίδες Δάφνη 1 φύλλο Μπαχάρι 4 …