Svickova το μοσχαράκι της μαμας
Το Svickova είναι μοσχαρίσιο κρέας με λαχανικά. Είναι πολύ εύκολο, αν και θέλει λίγη υπομονή στο ψήσιμο και στο μαρινάρισμα. …
Το Svickova είναι μοσχαρίσιο κρέας με λαχανικά. Είναι πολύ εύκολο, αν και θέλει λίγη υπομονή στο ψήσιμο και στο μαρινάρισμα. …
Με λαχανικά συνδύασα σήμερα το μοσχαράκι και είχα αυτό το αποτέλεσμα!
Ένα νόστιμο φαγάκι για το Κυριακάτικο τραπέζι. Ξέρετε πόσο θρεπτικό είναι το μοσχάρι για την διατροφή των παιδιών; Αυτό σημαίνει …
1 κομμάτι ενιαίο νουά περίπου 1.500 γρ. 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα …
Υλικά (4 μερίδες): 4 φιλέτα μοσχαριού 1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 κόκκινη πιπεριά 1 κολοκυθάκι 5-6 μανιτάρια ελαιόλαδο 2 κ.σ. …
Μια και μπήκε ο Νοέμβρης, πρέπει ν’αρχίσουμε να σκεφτόμαστε γεύματα πιο κατάλληλα για τον αναπόφευκτο χειμώνα που παραμονεύει, γι’αυτό και …
Η μπύρα έχει γίνει αγαπημένη μου τελευταία στις μοσχαρο-χοιρινο-κοτοπουλό-σαλτσες . Πρέπει όμως να διαλέξουμε μια όχι πολύ δυνατή μπυρίτσα και …
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -1 κιλό μοσχάρι ελιά κομμένο σε μπουκιές -½ κούπα ελαιόλαδο -1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κρεατικά …