Μοσχάρι Ραγού με Ματσάτα και Καλαθάκι Λήμνου
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
1 κιλό μοσχάρι από το ποντίκι ή τη λάπα κομμένο σε μικρά κομμάτια ½ κιλό ρεβίθια 1 Knorr «Σπιτικός» Ζωμός …
Πρόκειται για ένα πεντανόστιμο ραγού, δηλαδή κρέας σιγομαγειρεμένο στην κατσαρόλα με διάφορα λαχανικά. Εμείς έχουμε μοσχάρι και από λαχανικά χρησιμοποιήσαμε …
Συνταγή του Chef Igor Zago ½ κιλό μοσχαράκι κομμένο σε κύβους μέτριους 1 μερίδα «Σπιτική» Σάλτσα για Ψητό της Knorr …
Τα lumaconi, είναι μια μορφή ζυμαρικών, κάτι ανάμεσα σε τεράστια κοχυλάκια και τσακισμένα κανελόνια! Lumaca στα ιταλικά ειναι το σαλιγκάρι …
Ένα μαμαδίστικο φαγητό που τρώγεται με πολύ ψωμάκι και τυρί φετούλα. Γίνεται πιο νόστιμο με φρέσκια ντοματούλα…
Υλικά για 4 άτομα 1/2 κιλό μοσχαράκι για κοκκινιστό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες 2 …
Παραδοσιακή συνταγή από το Λεωνίδιο, που είναι και ιδιαίτερα θρεπτική.
Ο όρος Ragout (Ραγού) χαρακτηρίζει τον τρόπο μαγειρέματος για οποιοδήποτε κρέας. Συγκεκριμένα τρόπος μαγειρέματος κρέατος κατσαρόλας. Η συνταγή αυτή είναι …
…Το φαγάκι μας σήμερα, είναι από εκείνα τα κλασικά στα παλιά Κυριακάτικα τραπέζια, που ονειρευόμασταν ολόκληρη την εβδομάδα. Μοσχομύριζε το …
Ραγού (ragout) είναι γαλλικός ορός για ένα φαγητό κατσαρόλας με κρέας ή κοτόπουλο, λαχανικά και πηχτή σάλτσα. Δίνω συνταγή με …