Μοσχάρι φιλέτο με πάστα ελιάς ή με μουστάρδα
Πολύ όμορφος συνδυασμός γεύσεων στο πιάτο σας!
Πολύ όμορφος συνδυασμός γεύσεων στο πιάτο σας!
Όποιος δοκιμάσει αυτή τη συνταγή θα νομίζει ότι σιγοψήνατε αυτό το μοσχαράκι με τις ώρες….
Υλικά 4 μοσχαρίσια φιλέτα 4 κ.σ. λάδι 2 κ.σ. μαργαρίνη 5 κ.σ. αρακά 1 κύβο ζωμό κρέατος 5 κ.σ. καλαμπόκι …
Υλικά 800 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο, κομμένο σε μέτριους κύβους 3 πιπεριές πολύχρωμες, κομμένες σε μέτρια τετράγωνα κομμάτια 8 τοματίνια τσέρι …
Υλικά 2 φιλέτα, βάρους 180 – 200 γρ. το καθένα και πάχους περίπου 3 – 4 εκ. 1 μέτριο, ξερό …
Υλικά 750 γρ. μοσχάρι (από φιλέτο ή από μπριζόλα ή από ένα κομμάτι που είναι μαλακό), κομμένο με κοφτερό μαχαίρι …
Γρήγορο και πεντανόστιμο και αρωματικό και…Εν ολίγοις τέλειο!
Άρωμα από Μεξικό σε μια από τις πιο γνωστές γεύσεις!
Υλικά (για 4 άτομα): 300 gr (φρέσκο) φιλέτο μόσχου 12 αυγά (ορτυκιού προαιρετικά) ½ τόστ 1 μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 τουρσί …
Υλικά: 4 φιλέτα μοσχάρι 250 γρ. μανιτάρια champignon 3-4 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. βούτυρο 1 κρεμμύδι …
H παραδοσιακή ρωσική συνταγή του φιλέτου Στρογγανόφ, ένα πιάτο που δημιουργήθηκε κάπου στη δεκαετία του 1890, κατόπιν επιθυμίας του διπλωμάτη …
Stroganoff, Stroganov, Στρογγανόφ…ή απλά η παραδοσιακή ρωσική συνταγή του φιλέτου Στρογγανόφ, είναι το πιάτο που δημιουργήθηκε κάπου στη δεκαετία του …
Από τα καλύτερα πιάτα που θα δοκιμάσετε… Υλικά: 2 τεμάχια φιλέτα μόσχου 220 gr το καθένα 2 τεμάχια καρότα 1 …
ΥΛΙΚΑ (3 άτομα) 6 μεγάλα φύλλα μαρουλιού iceberg 200 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 ντομάτες…
Ανάψτε τα κάρβουνα και απολαύστε το ψήσιμο στον κήπο ή στη βεράντα μαζί με ένα ποτήρι κρασί και καλή παρέα!
Απίθανο ζουμερό φιλέτο! Αν θέλετε πιο τραγανό το μπέικον, ψήστε το ρολάροντας το φιλέτο πάνω στη σχάρα.
Φιλέτο μοσχαριού με πατάτες και κρεμμύδια.
Κερκυραϊκό παραδοσιακό φαγητό για να προσθέσετε λίγη από τη… γεύση του καταγάλανου Ιονίου στο τραπέζι σας!…
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: 2 φιλέτα μοσχαρίσια (220 γρ. περίπου το καθένα) 1 100γρ. βούτυρο 40ml κονιάκ κύβο βοδινού
Κόβουμε τα μοσχαρίσια φιλέτα σε ακόμα μικρότερα κομμάτια της αρεσκείας μας και ξεπλένουμε. Στη συνέχεια τα αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για …