Μοσχαράκι κοκκινιστό με τραχανά στο φούρνο
Ένα γιορτινό Κυριακάτικο φαγητό για την οικογένεια μαζεμένη γύρω από το τραπέζι, πολύ νόστιμο με ωραία αρώματα. Υλικά: 1 κ. – 1.200 …
Ένα γιορτινό Κυριακάτικο φαγητό για την οικογένεια μαζεμένη γύρω από το τραπέζι, πολύ νόστιμο με ωραία αρώματα. Υλικά: 1 κ. – 1.200 …
Κοκκινιστό μοσχάρι. Εναλλακτικά βόδι, απλά αλλάζει ο χρόνος μαγειρέματος. Από εδώ και πέρα, αναφέρω μόνο μοσχάρι για ευνόητους λόγους
Χουνκιαρ μπεγιεντι το ονομαζαν στην πολη…οπως και να το λενε η νοστιμια του συγκεκριμενου φαγητου πιστεψτε με δεν αλλαζει. Απολαυστε …
Σερβίρεται με τηγανητές πατάτες ή ρύζι, ακόμα και με μακαρόνια. 1 κιλό μοσχαράκι 3-4 πιπεριές ψιλοκομμένες χρωματιστές της αρεσκείας μας …
Μια κλασσική ελληνική συνταγή και όχι μόνο. 1200 γραμμάρια κρέας μοσχαρίσιο κομμένο μικρές μερίδες. 2 κρεμμύδια στον τρίφτη. 2 σκελίδες …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 …
…σήμερα παρουσιάζουμε μια εκδοχή του με 2-3 υλικά που του δίνουν ξεχωριστή γεύση! Συνοδεύεται (φυσικά) με μακαρόνια, αλλά και πουρέ …
Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι (εγώ χρησιμοποιώ χτένι, μπορείτε όμως αν δεν σας αρέσει το ζελέ να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλο …