Μοσχαράκι νουά κοκκινιστό στη χύτρα με ρύζι Basmati!
tofagitotismamas.blogspot.gr
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαράκι 700 γρ (χτένι ή σπάλα) Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Κόκκινο …
Υλικά Κρέας μοσχαρίσιο 1 1/2 κιλό (χτένι) κομμένο μερίδες Κρεμμύδια ξερά 2 μεγάλα ψιλοκομμένα Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ Ντοματοπολτό …