Μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες και ελιές
Υλικά συνταγής μοσχάρι γάλακτος: 1 1/2 κιλό ντομάτες: 6 τριμμένες, χωρίς φλούδες και σπόρους κύβος λαχανικών: 1 συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας: …
Υλικά συνταγής μοσχάρι γάλακτος: 1 1/2 κιλό ντομάτες: 6 τριμμένες, χωρίς φλούδες και σπόρους κύβος λαχανικών: 1 συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας: …
Υλικά 1.200 γραμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες …
Πρόσφατα φάγαμε με φίλες ένα καταπληκτικό τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας σε μαγαζί. Ήταν απλά θεϊκό! Καθώς γευόμουν τον βελούδινο …
Υλικά συνταγής 1 κιλό κρέας για κοκκινιστό κομμένο σε μικρές μερίδες(σπάλα, κιλότο, ελιά, χτένι) 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο 1 καρότο …
Υλικά για 6 άτομα 1200 γραμ μοσχάρι σε μερίδες 4 πράσινες πιπεριές 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 1/2 φλιτζάνι ελιές …
Πεντανόστιμο μοσχαράκι με χαρόνια. Τα χαρόνια είναι τα μαυρομάτικα φασολάκια αλλά όχι τα ξερά, τα φρέσκα είναι σαν φασολάκια αλλά …
Υλικά – 800 γρ. μοσχάρι άπαχο κομμένο σε μέτρια κομμάτια – 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο ψιλοκομμένο – 2 σκ. σκόρδο …
Σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό μοσχαράκι με αρώματα και πλούσια σάλτσα. Συνοδεύεται με σπυρωτό πιλάφι. 750 γρ. μοσχάρι λάπα ή ελιά 1 ώριμη …
Το κόκκινο κρέας με αφήνει αδιάφορη. Για να μην πω το κρέας γενικότερα και για να μην πω “παντελώς” αδιάφορη. …
Μια κλασσική συνταγή που συνήθιζα να φτιάχνω μόνο τις Κυριακές, πριν αποκτήσω την μαγική κατσαρόλα, λόγω χρόνου. Πλέον, αποτελεί ένα …