Μοσχάρι λεμονάτο με πατάτες “μπλουμ”
cookpad.com
Στο πατρικό μου σπίτι, όταν μαγειρεύαμε μοσχάρι, κοκκινιστό ή λεμονάτο, πάντα η γιαγιά μου έβαζε τις πατάτες μέσα, “μπλουμ” όπως …
Στο πατρικό μου σπίτι, όταν μαγειρεύαμε μοσχάρι, κοκκινιστό ή λεμονάτο, πάντα η γιαγιά μου έβαζε τις πατάτες μέσα, “μπλουμ” όπως …
Το Κυριακάτικο τραπέζι έχει άρωμα και γεύση ενός κλασικού φαγητού που όλοι το έχουμε δοκιμάσει. Μοσχαράκι λεμονάτο λοιπόν αλλά αντί …
1 κιλό χτένι μοσχαρίσιο 1 πράσο (μόνο το λευκό μέρος) 1 κρεμμύδι 1 κ.σ. αλεύρι 100 ml λευκό κρασί 250 …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια 2/3 της κούπας λάδι 4 φρέσκα κρεμμύδια το χυμό ενός λεμονιού αλάτι, λίγο …
Υλικά:1 κιλό κρέας νουά μοσχαρίσιο λάδι αλάτι χυμός από ένα λεμόνι 1 κ.σ. μουστάρδα φρεσκοτριμένο πιπέρι1 κ.σ. αλεύρι διαλυμένο σε …
Το λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές …