Μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι
Υλικά 4-5 μερίδες 1 kg Μοσχάρι σπαλομίτα…
Υλικά 4-5 μερίδες 1 kg Μοσχάρι σπαλομίτα…
Στο πατρικό μου σπίτι, όταν μαγειρεύαμε μοσχάρι, κοκκινιστό ή λεμονάτο, πάντα η γιαγιά μου έβαζε τις πατάτες μέσα, “μπλουμ” όπως …
Αυτό λοιπόν είναι το καλύτερο μοσχαράκι λεμονατο που θα μπορούσατε να φάτε… Και δεν το λέω και καλά γιατί είναι …
Ελαφρύ, υγιεινό και πολύ νόστιμο! Μπορούμε ,αν θέλουμε να προσθέτουμε πατάτες και πράσα .
Αγαπημένο,νόστιμο φαγητό!
Ένα γνωστό και πολύ νόστιμο φαγάκι, στο οποίο η κάθε νοικοκυρά βάζει την δικιά της πινελιά.Η δικιά μου πινελιά είναι …
Τέλειο, γευστικό πιάτο με μοσχαράκι μέσα σε μια πλούσια, πυκνή, δεμένη σάλτσα από τον ίδιο το ζωμό του.
1-1/2 κιλό μοσχάρι ολόκληρο κομμάτι ποντίκι, χτένι, κιλότο 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες μπαχάρι και μοσχοκάρυδο 1 φλ. λευκό ξηρό …
Υλικά – 1 κιλό μοσχαράκι σε μερίδες για κατσαρόλα – 2 κρεμμύδια μέτρια ξερά ψιλοκομμένα – Ελαιόλαδο – Ρίγανη – …
Υλικά για 3 μερίδες: 600 γρ. κρέας μοσχάρι 2-3 καρότα κομμένα σε λωρίδες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο …
Νόστιμο, παραδοσιακό φαγητό για το καθημερινό σας τραπέζι που γίνεται εύκολα, συνοδευμένο με πουρέ που αρέσει πολύ στα παιδιά αλλά …
1 κιλό χτένι μοσχαρίσιο 1 πράσο (μόνο το λευκό μέρος) 1 κρεμμύδι 1 κ.σ. αλεύρι 100 ml λευκό κρασί 250 …
Μοσχαράκι Λεμονάτο. Ένα αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο, είναι πιο ελαφρύ από το κοκκινιστό μοσχάρι αλλά δεν υστερεί σε γεύση. Όταν το …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια 2/3 της κούπας λάδι 4 φρέσκα κρεμμύδια το χυμό ενός λεμονιού αλάτι, λίγο …
Υλικά: 600 γρ. σπάλα μοσχαρίσια σε κομμάτια μισό λεμόνι (όχι μεγάλο) μισή σκελίδα σκόρδο 1 πρέζα ρίγανη λάδι αλάτι πιπέρι …
Υλικά:1 κιλό κρέας νουά μοσχαρίσιο λάδι αλάτι χυμός από ένα λεμόνι 1 κ.σ. μουστάρδα φρεσκοτριμένο πιπέρι1 κ.σ. αλεύρι διαλυμένο σε …
Το απόλυτο χειμωνιάτικο κατσαρολάτο φαγητό φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου για αυτό το Σαββατοκύριακο. Σκέτη απόλαυση!…
Ελαφρύ και πολύ νόστιμο!
Το λεμονάτο μοσχαράκι είναι απ’ τα κλάσικ αγαπημένα πιάτα της κουζίνας μας και ως τέτοιο βγαίνει σε χιλιάδες εκδοχές. Αυτές …