ΚΡΕΑΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ
Υλικά για 3 μερίδες: 600 γρ. κρέας μοσχάρι 2-3 καρότα κομμένα σε λωρίδες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο …
Υλικά για 3 μερίδες: 600 γρ. κρέας μοσχάρι 2-3 καρότα κομμένα σε λωρίδες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο …
Νόστιμο, παραδοσιακό φαγητό για το καθημερινό σας τραπέζι που γίνεται εύκολα, συνοδευμένο με πουρέ που αρέσει πολύ στα παιδιά αλλά …
1 κιλό χτένι μοσχαρίσιο 1 πράσο (μόνο το λευκό μέρος) 1 κρεμμύδι 1 κ.σ. αλεύρι 100 ml λευκό κρασί 250 …
Μέσα από την απλότητα βρίσκεις καμιά φορά την γεύση που ψάχνεις! Απλό και μαμαδίστικο το φαγάκι σήμερα, αλλά πολύ αγαπημένο!!!! …
Μοσχαράκι Λεμονάτο. Ένα αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο, είναι πιο ελαφρύ από το κοκκινιστό μοσχάρι αλλά δεν υστερεί σε γεύση. Όταν το …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια 2/3 της κούπας λάδι 4 φρέσκα κρεμμύδια το χυμό ενός λεμονιού αλάτι, λίγο …
Υλικά: 600 γρ. σπάλα μοσχαρίσια σε κομμάτια μισό λεμόνι (όχι μεγάλο) μισή σκελίδα σκόρδο 1 πρέζα ρίγανη λάδι αλάτι πιπέρι …
Υλικά:1 κιλό κρέας νουά μοσχαρίσιο λάδι αλάτι χυμός από ένα λεμόνι 1 κ.σ. μουστάρδα φρεσκοτριμένο πιπέρι1 κ.σ. αλεύρι διαλυμένο σε …
Το απόλυτο χειμωνιάτικο κατσαρολάτο φαγητό φτιάχνει η Ντίνα Νικολάου για αυτό το Σαββατοκύριακο. Σκέτη απόλαυση!…
Σε όποιο τραπέζι και αν στάθηκε αυτή η συνταγή με έβγαλε ασπροπρόσωπη. Λεμονάτο μοσχαράκι(νουά ή ποντίκι) με πολύ καρότο που …