Κολοκυθάκια με πατατούλες και μπριζολάκια !!!
Κολοκυθάκια με πατατούλες και μπριζολάκια ντομάτα και σκορδάκι έχουμε σήμερα… και έγινε ένα φαγάκι μπουκιά και συχώριο
Κολοκυθάκια με πατατούλες και μπριζολάκια ντομάτα και σκορδάκι έχουμε σήμερα… και έγινε ένα φαγάκι μπουκιά και συχώριο
Χαμηλά σε λιπαρά, Γεμάτα πρωτεΐνη. Μία φορά την εβδομάδα θα απολαύσω το κρέας μου χωρίς ενοχές.
Ένα αγαπημένο φαγητό των παιδικών μου χρόνων. Πολλές φορές η μάνα μου το έφτιαχνε με αρνάκι ή κατσικάκι και χόρτα. …
Το χοιρινό είναι η κλασική επιλογή για ένα παραδοσιακό Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνον. Πολύ δημοφιλές κρέας στο φούρνο …
Μια πεντανόστιμη και διαφορετική συνταγή για το τραπέζι σας. Μπριζόλες γεμιστές με δαμάσκηνα. Ένα πιάτο με εντυπωσιακή παρουσίαση. Δοκιμάστε τες …
Το μαντέμι έχει την ικανότητα να διατηρεί τη θερμότητα για περισσότερο χρόνο. Έτσι είναι ιδανικό για να φτιάξουμε την πιο …
Νόστιμο και γρήγορο τηγάνισμα για μπριζόλες.
Είναι μια πολύ εύκολη συνταγή για μπριζόλες νόστιμες Κ μαλακές που δεν χρειάζονται ΚΑΝ μαχαίρι για να τις κόψεις…
Υλικά συνταγής 4 μπριζόλες χοιρινές ή μοσχαρίσιες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο και 1 κουταλιά επιπλέον αλάτι, πιπέρι, ρίγανη (φρέσκια ή ξερή) …
Υλικά συνταγής 4 χοιρινές μπριζόλες 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά ψιλοκομμένη 1/2 ποτηράκι κρασί …
Ειναι μια συνταγή που εμπνεύστηκα χάρη στο αγαπημένο μου υλικό Worcestershire και το μελι. Εχω να πω πως είναι το …
Από τότε που έφτιαξα τις μπριζόλες μου με αυτόν τον τρόπο, έχω καταργήσει το τηγάνι. Γίνονται νόστιμες, ζουμερές και απίστευτα …
Οι μπριζόλες γίνονται μαλακές και δεν στεγνώνουν στο φούρνο!…
Το kale ή αλλιώς λαχανίδα, θεωρείται από τα καλύτερα φυλλώδη πράσινα λαχανικά.Πλούσιο σε βιταμίνες A, B, C, K, μέταλλα όπως …
…
Υλικά 6 χοιρινές μπριζόλες 1/2 φλ. Λάδι 1 φλ. Νερό 1 κ.σ. Ρίγανη 1 κ.σ. Αλάτι 1/2 κ.γ. Πιπέρι 1/2 …
Χοιρινή μπριζολίτσα με γεύση και άρωμα Ευρώπης! Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, χωρίς να χρειαστεί να …
Ζεσταίνουμε τη γκριλιέρα σε δυνατή φωτιά και όταν κάψει καλά ψήνουμε τη μπριζόλα για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά- ανάλογα …
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις πατάτες φούρνου με τηγανιτές. Σε αυτήν την περίπτωση, θα τηγανίσουμε τις πατάτες σε μπόλικο ελαιόλαδο, μέσα …
Μπριζόλα με πατάτες στο τηγάνι, με κρασάκι και κρέμα γάλακτος. Λίγα μυστικά ακόμα Το Μοσχάτο Λήμνου είναι ένα γλυκό λέυκο …