Παστιτσάδα με μοσχαράκι
Οκτωβρίου 04, 2020 ΠΑΣΤΙΤΣΆΔΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΆΚΙ Υλικά: 1kg μοσχάρι ποντίκι 500 gr μακαρόνια Νο 3 ή Νο 6 2 μεγάλα …
Οκτωβρίου 04, 2020 ΠΑΣΤΙΤΣΆΔΑ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΆΚΙ Υλικά: 1kg μοσχάρι ποντίκι 500 gr μακαρόνια Νο 3 ή Νο 6 2 μεγάλα …
Βλέποντας τη συνταγή της παστιτσάδας που ήδη υπάρχει, είπα να γράψω αυτή που χρησιμοποιώ. Είναι από το βιβλίο “Κορφιάτικες Συνταγές …
Αυθεντική Συνταγή
Κερκυραϊκή παραδοσιακή συνταγή
Από τότε που έκανα αυτό το φαγητό στο σπίτι έχει πλέον καθιερωθεί! Κάθε Σαββατοκύριακο το φτιάχνω για την οικογένεια και …
Ένα πράγμα θα πω μόνο. Το φαγητό μας σήμερα ΔΕΝ είναι μοσχάρι κοκκινιστό! Μοιάζει αλλά δεν είναι! Τα μπαχαρικά…. η …
Από τότε που έκανα αυτό το φαγητό στο σπίτι έχει πλέον καθιερωθεί! Κάθε Σαββατοκύριακο το φτιάχνω για την οικογένεια και …
Κερκυραϊκή παστιτσάδα Υλικά 1 κόκορα κομμένο σε μερίδες 1 φλ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένα 4 …
Ένα πολύ-πολύ νόστιμο, πλούσιο φαγητό, γεμάτο αρώματα! Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι ½ ποτήρι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο …
Υλικά για 4 μερίδες 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι κομμένο σε μικρά κομμάτια 1/2 κιλό μακαρόνια Νο5 500 γραμ. συμπυκνωμένος χυμός …
Φέτος το καλοκαίρι έκανα ένα πέρασμα από την Κέρκυρα. Μια από τις πρώτες μου επισκέψεις στο νησί ήταν στο φαρμακείο …
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες ή κόκορα 1 φλιτζάνι λάδι, 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 3-4 σκελίδες σκόρδο, 4-5 ώριμες …
Ένα υπέροχο Κερκυραϊκό φαγητό που μας πάει πίσω πολλά χρόνια. Ένα πιάτο που το γεύτηκα όσες φορές πήγα στο αγαπημένο …
Η πατσιτσάδα είναι απλό φαγάκι που μόνο με την προσθήκη της κανέλας και του γαρύφαλλου σου δίνει την ιδιαίτερη γεύση …
Υλικά ( 4 άτομα) 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Κέρκυρας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 500 γρ μοσχάρι από μπούτι κομμένο σε …
Η αυθεντική, παλιά κερκυραϊκή συνταγή, που έφτιαχναν κάθε Κυριακή μεσημέρι σε όλα τα σπίτια της Κέρκυρας. υλικά για 4-5 άτομα …
Η παστιτσάδα και το σοφρίτο είναι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά φαγητά της Κέρκυρας. Είναι και τα δύο πεντανόστιμα, εξ …
600 γραμμ. μοσχάρι (χτένι σπάλας), σε μικρά κομμάτια 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Βάζετε σε μια κατσαρόλα το κρεμμύδι να μαραθεί με φυτίνη, για 5 λεπτά.Στη συνέχεια προσθέτετε το …
Γεύση κλασικά ελληνική, νοστιμιά αξεπέραστη και ένα πιάτο με πλούσια θρεπτικά συστατικά για μικρούς και μεγάλους. Κι όσο για την …