Πεντανόστιμο φιλέτο μοσχαρίσιο με μους μελιτζάνας
Μια ξεχωριστή συνταγή για ένα γεύμα που θα κλέψει την παράσταση. Πεντανόστιμο φιλέτο μοσχαρίσιο με μους μελιτζάνας. Ζουμερό και απολαυστικό! …
Μια ξεχωριστή συνταγή για ένα γεύμα που θα κλέψει την παράσταση. Πεντανόστιμο φιλέτο μοσχαρίσιο με μους μελιτζάνας. Ζουμερό και απολαυστικό! …
Μια συνταγή, με την οποία σίγουρα θα καταπλήξετε τους καλεσμένους σας. Φιλέτο με σάλτσα δενδρολίβανου και πουρέ μελιτζάνας. Ένα μοναδικό …
Χιουνκάρ μπεγιεντί (μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας)Χιουνκάρ μπεγιεντί (τουρκ. hünkâr beğendi) ονομάζεται φαγητό της τούρκικης κουζίνας, το οποίο γίνεται με αρνίσιο ή …
Υλικά Α. Για το κοκκινιστό μοσχαράκι: 1 κιλό μοσχάρι για κατσαρόλα σε μερίδες μεγέθους μεγάλου λουκουμιού 1/3 κούπας ελαιόλαδο 1 …
Πρόσφατα φάγαμε με φίλες ένα καταπληκτικό τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας σε μαγαζί. Ήταν απλά θεϊκό! Καθώς γευόμουν τον βελούδινο …
Μοσχάρι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας. Μία πολύ νόστιμη συνταγή που σίγουρα θα αρέσει στους καλεσμένους σας!
Υλικά (για τας κεμπάπ) 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή ελιά (σε θερμοκρασία δωματίου) * 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πιπεριές …
Χουνκιαρ μπεγιεντι το ονομαζαν στην πολη…οπως και να το λενε η νοστιμια του συγκεκριμενου φαγητου πιστεψτε με δεν αλλαζει. Απολαυστε …
Το κότσι έχει τρυφερό κρεατάκι και το τιμούμε συνήθως στις γιορτές των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς. Στο δικο μας σπίτι …
Πολίτικη συνταγή που την εκτέλεσε άψογα η φίλη μας Έφη απολαύστε… ΥΛΙΚΑ: 1 kg ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΨΙΛΟΚΟΜ. ΚΡΕΑΣ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ …
Ένα από τα διάσημα, παραδοσιακά φαγητά της Τούρκικης Κουζίνας είναι το hünkâr beğendi! Το κοκκινιστό κρέας με τον πουρέ μελιτζάνας …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38” 02/01/2013 ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ BACON
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα 800 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο ή ψαρονέφρι κομμένο σε φετάκια ή κύβους Για την σάλτσα -4 κουτ. …
Παραδοσιακη τουρκικη συνταγη, βγαλεμνη απο τις κουζινες του Τοπ Καπι. Σε ελευθερη μεταφραση σημαινει : ο αρχοντας εμεινε ευχαριστημενος!
Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 …
Χρόνος προετοιμασίας: 60 λεπτά, χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά.
Στην Πόλη το ονόμασαν χουνκιάρ μπεγιεντί, δηλαδή «το προτιμώμενο του παλατιού». Μην αναρωτιέστε γιατί, δοκιμάστε το!
Ποιος δεν το γεύτηκε και δεν ξετρελάθηκε! Κρεμώδης σάλτσα μελιτζάνας με κοκκινιστό μοσχαράκι. Βγάλτε το στα τραπέζια σας να ξετρελαθούν …
Υλικά συνταγής για τα σουτζουκάκια 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 500γρ. κιμάς χοιρινός 1 αυγό 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 φέτα ψωμί …