Χοιρινό με πράσα στο τηγάνι (πρασοτηγανιά)
Χειμωνιάτικο- χριστουγεννιάτικο-ελληνικό-αγαπημένο πιάτο! Μη μου πείτε ότι δεν είναι από τα πιο χαρακτηριστικά χριστουγεννιάτικα πιάτα σε όλη την Ελλάδα! Τρυφερές …
Χειμωνιάτικο- χριστουγεννιάτικο-ελληνικό-αγαπημένο πιάτο! Μη μου πείτε ότι δεν είναι από τα πιο χαρακτηριστικά χριστουγεννιάτικα πιάτα σε όλη την Ελλάδα! Τρυφερές …
Ένας από τους λόγους που μου αρέσει ο χειμώνας και το κρύο είναι επειδή μπορείς να μαγειρεύεις σχετικά βαριά φαγητά …
Αυτή τη φορά για να της δώσουμε το κατάλληλο άρωμα χρησιμοποιήσαμε ένα μείγμα μπαχαρικών που θα το βρείτε στη συνταγή …
ΥΛΙΚΑ: 600γρ. χοιρινό κομμένο σε μπουκιές (σπαλα η΄λαιμος) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 πράσα κομμένα σε φέτες 1 πιπεριά πρασινη σε …
Υλικα 400 γρ. Χοιρινό (για τηγανιά) 2 πράσα Λίγο κρασί 100 γρ. τυρί Μετσόβου Αλάτι, πιπέρι Λεμόνι Λίγο αλεύρι…
1½ κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια -1 κιλό πράσα κομμένα σε ροδέλες -½ κιλό κεφαλοτύρι κομμένο σε κομματάκια -4-5 κουτ. …
Πρόκειται για την παραδοσιακή συνταγή της χοιρινής τηγανιάς με πράσο, όπου έχει τις ρίζες της από το θεσσαλικό κάμπο και …