Χοιρινές σπαλομπριζολες στα κάρβουνα
Υλικά 2 χοιρινες σπαλομπριζολες γυρω στο μισό κιλό η κάθε μια. Μαριναδα: 1 φλυτζανι ελαιόλαδο 1 σφηνακι λευκο κρασι 1 …
Υλικά 2 χοιρινες σπαλομπριζολες γυρω στο μισό κιλό η κάθε μια. Μαριναδα: 1 φλυτζανι ελαιόλαδο 1 σφηνακι λευκο κρασι 1 …
Η τέλεια σάλτσα για να συνοδέψει ένα μοσχαρίσιο φιλέτο, σκέφτηκα. Και αφορμή ήταν και το βούτυρο στο βάζο. Την έχεις …
Υλικά συνταγής 2½ κιλά σπαλομπριζόλα λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι …
Υλικά 1 κιλό σπαλομπριζόλες 1/2 κιλό κόκκινες πιπεριές 50 γρ. ξύδι μπαλσάμικο 50 γρ. μηλόξυδο 50 γρ. ξύδι λευκό 50 …
Ούτε γλυκές ούτε ιδιαίτερα καυτερές γίνονται αυτές οι μπριζόλες. Η εξωτική μαρινάδα τούς χαρίζει γλυκοπικάντικες νότες, που «δένουν» υπέροχα με …
Κρέας, Μοσχάρι και βουβάλιΣπαλομπριζόλα, Μανιτάρια λευκά, Βούτυρο, Σκόρδο, Ελαιόλαδο, Ξύδι βαλσάμικο, Εστραγκόν, Αλάτι, Πιπέρι
Οι σημερινές χοιρινές σπαλομπριζόλες …δεν υπάρχουν!!! Ικανοποιούν απίστευτα τον ουρανίσκο αλλά και τα δόντια μας!! Είναι τόσο μαλακές, μα τόσο …
Τι χρειαζόμαστε: 4 μπριζόλες από τη σπάλα 4-5 κουτ. σούπας μιξ από διάφορα πιπέρια ½ λευκό κρεμμύδι μέτριο και ξερό, …
ΥΛΙΚΑ : 2 σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες με πάχος 2 εκ. 150 gr. μανιτάρια portobello 1 σφηνοπότηρο γουόρσεστερ σος 1 κ.σ κόκκους …
Χρόνος αναμονής: 2 ώρες, χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά, χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά.
Μην σας μπερδεύουν τα ονόματα! Entrecôte (με σάλτσα béarnaise) , μοσχαρίσια tagliata (ταλιάτα), New York strip steak, όλα αναφέρονται στο …
Αυτό είναι ένα πιάτο από μενού γαλλικών εστιατορίων. Δεν νομίζω ότι το συνηθίζουμε στα σπίτια μας. Αν δεν είχα ακούσει …
Το απόλυτο πιάτο για όσους λατρεύουν το μοσχάρι μέτρια ψημένο είναι η Ιταλική Ταλιάτα! Αξίζει λοιπόν να το δοκιμάσετε και …
Εκτός όμως από το ευρύτερα γνωστό υγρό μαρινάρισμα, υπάρχει και το ξηρό, το οποίο επιτυγχάνεται με αλάτι και ζάχαρη σε …