Hünkâr Beğendi (Μοσχαράκι τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας)
syntageskamomata.blogspot.gr
Υλικά (για τας κεμπάπ) 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή ελιά (σε θερμοκρασία δωματίου) * 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πιπεριές …
Υλικά (για τας κεμπάπ) 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή ελιά (σε θερμοκρασία δωματίου) * 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πιπεριές …
Σήμερα για πρώτη φορά, φτιάξαμε συνταγή από την Αρμενία! Ουσιαστικά πρόκειται για κοκκινιστό αρνί ξεκοκαλισμένο, αρωματισμένο με ξερό κόλιαντρο. Η …
Κλασική Πολίτικη Κουζίνα, αυτό φέρνει στο μυαλό όλων μας το τας κεμπάπ με μυρωδικά όπως η δάφνη, η κανέλα, το …
Πολίτικη συνταγή που την εκτέλεσε άψογα η φίλη μας Έφη απολαύστε… ΥΛΙΚΑ: 1 kg ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΨΙΛΟΚΟΜ. ΚΡΕΑΣ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ …
Ένα μυρωδάτο φαγητό με θαύμα γεύση! Υλικά 1 κιλό Κρεμμύδια – 1/2 κιλό Ελαιόλαδο – 200 γρ. Ντομάτες – 4-5 …
Το Πολίτικο τας κεμπάπ είναι ένα μαγειρευτό φαγητό μοσχαρίσιου κρέατος σε κύβους που ψήνεται με ελαιόλαδο μέσα σε μια πλούσια …