Τηγανιά με άρωμα Ανατολής
Κάρυ, κύμινο, Garam Masala, μπούκοβο, Tikka Masala και σκορδάκι, δίνουν τα αρώματά τους και την πικάντικη γεύση τους, σ’ αυτήν …
Κάρυ, κύμινο, Garam Masala, μπούκοβο, Tikka Masala και σκορδάκι, δίνουν τα αρώματά τους και την πικάντικη γεύση τους, σ’ αυτήν …
Υλικά συνταγής 1 κιλό χοιρινή τηγανιά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί ½ φλιτζ. ελαιόλαδο …
Τσιλίχουρδα, τσιλίκουρδο ή τσιλιχούρδι, παραδοσιακή πασχαλινή συνταγή από την κορφίατικη κουζίνα. Το όνομα προέρχεται από τις χορδές, δηλαδή τα έντερα …
Υλικά συνταγής 500γρ. μανιτάρια λευκά 500γρ. μανιτάρια πλευρώτους 30γρ. μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 …
Μην σας φοβίσει δεν καίει απλά τσιμπάει…. Υλικά 1 κιλό χοιρινή τηγανιά 1/2 κόκκινη πιπέρια κομμένη σε λωρίδες 1/2 πράσινη …
Αν προσέξουμε να μη στεγνώσει το κρέας, θα απολαύσουμε μια τηγανιά ελαφριά και πεντανόστιμη.