VITELLO TONNATO (ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΣΟΣ ΤΟΝΟΥ)
,500 γρ. κρέας μοσχαρίσιο (νουά ή στρογγυλό) 2 κ.σ. ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 250 γρ. μαγιονέζα Hellmann’s Light 150 γρ. …
,500 γρ. κρέας μοσχαρίσιο (νουά ή στρογγυλό) 2 κ.σ. ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 250 γρ. μαγιονέζα Hellmann’s Light 150 γρ. …
Το “vitello tonnato” είναι ένα κλασσικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, με ειδικότερα εκείνης της βόρειο-δυτικής άκρης της χώρας, δίπλα στη …
Ναι, καλα ακουσατε, φετουλες μοσχαρακι βραστο συνοδευμενες με σαλτσα τοννου. Αυτος ο αυνηθιστος συδυασμος υλικων μας ερχεται απο το Πιεμοντε …
Μία συνταγή που έχει τις ρίζες της στη γειτονική Ιταλία (vitello tonnato) Την πρώτη φορά που λέω σε κάποιον (Έλληνα …
Η σάλτσα της Simona είναι μία ιδιαίτερη σάλτσα με τόνο. Απίθανο μοσχαράκι που είναι σίγουρο ότι θα ξετρελάνει και τον …
Ένα κλασσικό καλοκαιρινό πιάτο της Ιταλικής κουζίνας… Μια αυθεντική σπεσιαλιτέ που εκπλήσσει ευχάριστα με τον απίθανο συνδυασμό κρύου μοσχαριού νουά …
Το Vitello tonnato, παγωμένο μοσχάρι με σάλτσα τόνου, είναι κλασικό καλοκαιρινό πιάτο, που παραδοσιακά είναι το κύριο του γεύματος του …