Γιουβαρλάκια αυγολέμονο
ΥΛΙΚΑ Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά Αλάτι Πιπέρι 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4-5 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο …
ΥΛΙΚΑ Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά Αλάτι Πιπέρι 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4-5 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο …
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο! Τα πολυαγαπημένα γιουβαρλάκια αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους και είναι κατάλληλα για χειμώνα και καλοκαίρι για το οικογενειακό …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Υλικά Μερίδες: 4-6 Χρόνος προετοιμασίας: 30′ Χρόνος ψησίματος: 30′ 1/2 κιλό κιμά 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο 1/4 κούπας ρύζι Καρολίνα …
Αρνάκι – 2 1/2 κιλά Κληματόφυλλα φρέσκα ή παστά – 5 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα – 2 ματσάκια περίπου είναι 8 …
Η μαγειρίτσα είναι παραδοσιακή σούπα που καταναλώνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση. Μετά τη νηστεία της Σαρακοστής, …
Νόστιμη παραδοσιακή μαγειρίτσα, όπως τη φτιάχνει το Μεγάλο Σάββατο για το βράδυ της Ανάστασης η μαμά μου!
Υλικά 1 συκωταριά με τα εντεράκια της 1-2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα Λίγο άνηθο Αλάτι πιπέρι Λάδι 2-3 αυγά Λεμόνια χυμό…
Υλικά για 8-10 άτομα) 3 αρνίσιες συκωταριές (ανάλογα το μέγεθός τους) ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα …
Το αγαπημένο μου φαγητό! Δεν λέω ποτέ όχι για φρικασέ με μαρούλι!!! Το μόνο που δεν αρέσει στα “παιδιά” μου …
Μαγειρίτσα παραδοσιακή της γιαγιάς, που τώρα βέβαια την μαγειρεύει η μαμά, αφού εκείνη δεν είναι πια μαζί μας. Είναι πεντανόστιμη …
Υλικά:1/2 κιλό εντεράκια1 συκωταριά (αρνίσια)φρέσκα κρεμμυδάκιαάνηθοςμαϊντανός1/2 κούπα ρύζι2 αυγά1/2 κούπα χυμός λεμονιούελαιόλαδοξύδιαλατοπίπερο…