Γιουβαρλάκια με λάχανο και κόκκινη πιπεριά
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Γλυκιά και ελαφρώς πικάντικη χοιρινή τηγανια που θα καταπλήξει τους πάντες. μισό κιλό χοιρινή τηγανια 2 κρεμμύδια ξερά 1 κόκκινη …
Υλικά 500 γρ. χοιρινό 2 πράσινες πιπεριές 1 κρεμμύδι 6 κ.σ. ελαιόλαδο Χυμό από 1 λεμόνι ½ κ. γλ. Μαύρο …
Γλυκόξινα, πικάντικα ribs με την ιδιαίτερη Jack Daniel’s sauce (αναφέρεται από την πηγή της ότι είναι των Τ.G.I. Friday’s). Μπελαλίδικη, …
Μέχρι προχθές δεν είχα φτιάξει ποτέ μου γιουβαρλάκια. Η όψη του πιάτου αυτού μου είναι οικεία από την παιδική μου …
Μια συνταγή για να εκμεταλευτείτε όσπρια που περισεύουν.
Οι μαγειρικές μας αναζητήσεις σήμερα μας οδηγούν για ακόμη μία φορά στη μακρινή και εξωτική Ταϋλάνδη για ένα πιάτο …
Υλικά2 κιλά χοιρινό 8 με 10 αποξηραμένα δαμάσκηνα χυμό από 3 πορτοκάλια ελαιόλαδο αλάτι μαύρο πιπέρι, άσπρο πιπέρι ρίγανη …
Τι θα φάμε σήμερα; Όπως (σχεδόν) κάθε Κυριακή, φτιάχνουμε πάντα ένα φαγητό χορταστικό και ίσως λίγο περισσότερο μπελαλίδικο από τις …
Υλικά: – 2 κιλά χοιρινό κατά – 8 με 10 αποξηραμένα δαμάσκηνα – χυμό από 3 πορτοκάλια – ελαιόλαδο – …
Υλικα 1200γρ. γιδα κατα προτιμηση πλατη,κομενη σε μεγεθος μισης παλαμης
Συκώτι μόσχου αλακρέμ κάτι ιδιαίτερο για κυρίως πιάτο που συνοδεύται με πατάτες φούρνου με λαχανάκια βρυξελλών ή ρυζί ακομά και …
Έχουν πολλούς οπαδούς και όχι άδικα!!! Υλικά 500γρ κιμά ανάμεικτο 1 αυγό 200ml κρέμα γάλακτος και νερό (ή γάλα και …