Η ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον …
Συνταγές με αντζούγιες για Κρέατα
-
-
Κοκκινιστό μοσχάρι. Εναλλακτικά βόδι, απλά αλλάζει ο χρόνος μαγειρέματος. Από εδώ και πέρα, αναφέρω μόνο μοσχάρι για ευνόητους λόγους
-
Ένα αγαπημένο φαγητό σε μια εμπνευσμένη παραλλαγή καθώς αυτή η συνταγή περιέχει και αντζούγιες που όχι μόνο προσθέτουν γεύση στο …
-
Εκλεκτό κομμάτι, εξαίσια συνταγή διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου. Υλικά 4 φέτες φιλέτου, περίπου 180 – 200 γρ. η καθεμία και …
-
,500 γρ. κρέας μοσχαρίσιο (νουά ή στρογγυλό) 2 κ.σ. ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 250 γρ. μαγιονέζα Hellmann’s Light 150 γρ. …
-
Το “vitello tonnato” είναι ένα κλασσικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, με ειδικότερα εκείνης της βόρειο-δυτικής άκρης της χώρας, δίπλα στη …