Μοσχάρι με μαύρη μπύρα
www.madameginger.com
Όσο χειμωνιάζει, αναζητούμε όλο και πιο πολύ, αυτά τα φαγητά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ζεστασιά. Τρυφερά κρέατα που σιγοβράζουν σε …
Όσο χειμωνιάζει, αναζητούμε όλο και πιο πολύ, αυτά τα φαγητά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ζεστασιά. Τρυφερά κρέατα που σιγοβράζουν σε …
1 κιλό βοδινό ουρά λίγο αλεύρι 2 κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδου 700 γρ. ντομάτες 1 φύλλο δάφνης 2 γαρύφαλλα 2 …
Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές παραδοσιακές συνταγές της περιοχής του Πιεμόντε (Τορίνο). …
“Κουζί” στην Κύπρο λέμε την στρογγυλή πήλινη γάστρα που στενεύει στο στόμιο και κλείνει με καπάκι. “Κλέφτικο” το λέμε γιατί …
Υλικά συνταγής 1 1/2 κιλό βοδινό ψαχνό 2 πιπεριές κομμένες σε κρίκους 3-4 καρότα κομμένα σε φέτες 2-3 κλωνάρια σέλινο …
Το αιώνιο πρόβλημα με το κρέας της σούβλας που αντιμετωπίζουμε συνήθως το Πάσχα με το άρνι ή και στα πανηγύρια …