Μοσχαρίσια γλώσσα μαριναρισμένη, βραστή
Ένα πιάτο για τον βασιλιά, πολύ ξεχωριστό και ντελικάτο. Μοσχαρίσια γλώσσα, μαριναρισμένη για δέκα μέρες, βρασμένη στη συνέχεια και σερβιρισμένη …
Ένα πιάτο για τον βασιλιά, πολύ ξεχωριστό και ντελικάτο. Μοσχαρίσια γλώσσα, μαριναρισμένη για δέκα μέρες, βρασμένη στη συνέχεια και σερβιρισμένη …
Η γλώσσα είναι ένα κομμάτι κρέατος λίγο υποτιμημένο, έτσι έχει φανατικούς φίλους αλλά και κάποιοι δεν την συμπαθούν καθόλου. Εγώ …
Τι θα χρειαστούμε… 1 γλώσσα μοσχαρίσια 1 κιλό κρεμμύδια κομμένα σε φέτες ή μικρά του στιφάδου 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 …
Πολλοί μπορεί να πούνε ότι η βραστή μοσχαρίσια γλώσσα είναι πιάτο για δυνατούς λύτες. Αν κι είναι από τα πιάτα …
Το ρακόμελο αντικατέστησε το κρασί που χρησιμοποιείται συνήθως, δίνοντας μια ευχάριστη, ελαφρά γλυκύτητα που ταίριαζε καταπληκτικά με το φαγητό.Το ρακόμελο …
Υλικά συνταγής 2 γλώσσες μοσχαρίσιες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο σε ζάρια 3 κλωναράκια σέλινο ½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένα φύλλα …
Υλικά Μοσχαρίσια γλώσσα γάλακτος 1 1/2 κιλό Καρότα 2 τεμ Κρεμμύδια ξερά 2 (το ένα ψιλοκομμένο , το άλλο ολόκληρο) …
Υλικά συνταγής 1 γλώσσα μοσχαριού 1 φύλλο δάφνης 1 πιπεριά πράσινη καυτερή αλάτι, πιπέρι χυμό 1 λεμονιού 2 καρότα 2 κρεμμύδια 1 λεμόνι …
Αναμφισβήτητα ειδικό πιάτο, που σε όσους αρέσει, το εκτιμούν ιδιαίτερα. Το τρώμε συνήθως έξω σε μερίδες μπουτίκ, μέτρια πετυχημένο σε …
Υλικά 1 γλώσσα μοσχαρίσια 1 πιάτο ντομάτα τριμμένη 1 κουταλιά της σούπας πάστα ντομάτας 2 πράσινες μικρές καυτερές πιπεριές 1 …