Μοσχαρίσια γλώσσα μαριναρισμένη, βραστή
Ένα πιάτο για τον βασιλιά, πολύ ξεχωριστό και ντελικάτο. Μοσχαρίσια γλώσσα, μαριναρισμένη για δέκα μέρες, βρασμένη στη συνέχεια και σερβιρισμένη …
Ένα πιάτο για τον βασιλιά, πολύ ξεχωριστό και ντελικάτο. Μοσχαρίσια γλώσσα, μαριναρισμένη για δέκα μέρες, βρασμένη στη συνέχεια και σερβιρισμένη …
Υλικά συνταγής κουνέλι: 1 περίπου 1,5- 2 κιλά, κομμένο σε μερίδες κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα ζωμός κότας …
Σήμερα σας προτείνω ένα καθαρά εορταστικό πιάτο με αγριογούρουνο, μαγειρευμένο με μια παραδοσιακή συνταγή από την ορεινή Φθιώτιδα, ελάχιστα “πειραγμένη” …
Πρόκειται για το suure mocke (σε ακριβή μετάφραση: ” ξινοκόμματο” , “ sour loaf” ) ένα μοσχαρίσιο μαριναρισμένο και σιγομαγειρεμένο κρέας …
Θα χρειαστούμε: 1 κιλό αγριογούρουνο κομμένο σε κομμάτια 1 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι του …
Θα χρειαστούμε για έξι μερίδες τα εξής: ένα κουνέλι 2 kg περίπου κομμένο σε μερίδες 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μουστάρδα …
Βασική αρχή για το κρέας απο κυνήγι είναι ότι πρέπει να μαριναριστεί για αρκετές ώρες, ώστε να γίνει μαλακό και …
Αντί για την απλή χοιρινή τηγανιά, είναι μια πιο εντυπωσιακή και γιορτινή επιλογή. 2 κιλά αγριογούρουνο σε κομμάτια 10 πράσα …
2-1/2 κιλά χοιρινή σπάλα 1 κ.σ. μουστάρδα με βότανα λίγο ελαιόλαδο 1 μήλο αλάτι πιπέρι φρέσκα βότανα (θυμάρι -δεντρολίβανο) Για …
Βετούλι είναι το 1 χρόνου κατσικάκι (το αντίστοιχο ζυγούρι). Αντί για την κλασσική συνταγή της γάστρας, στην κατσαρόλα μαλακώνει πολύ …
Κρητική συνταγή για κουνέλι που συνοδεύεται με ρύζι ή πατάτες τηγανητές. Μου την εμπιστεύτηκε η κ. Ευαγγελία Βραχασωτάκη εξαιρετική μαγείρισσα…Το …
Ένα υπέροχο, παραδοσιακό πιάτο για μερακλήδες που το κάνει ξεχωριστό το εξαιρετικής ποιότητας κρέας του κουνελιού. Η προετοιμασία του απαιτεί …
Υλικά > 6 μερίδες αρνάκι γάλακτος > 2 πατάτες > 2 καρότα > 2 πράσα > 100 gr. φασολάκια φρέσκα …
ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠΥλικά: 1) 1,200 γραμμάρια μοσχάρι (κατά προτίμιση ελιά) σε κομματάκια μεγέθους μικρής μπουκιάς.2) 500 γραμμάρια χυμό τομάτας συμπικνωμένο3) 1 κουταλάκι …
Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές παραδοσιακές συνταγές της περιοχής του Πιεμόντε (Τορίνο). …
θα χρειαστούμε (για 3-4 μερίδες) 1 κιλό χοιρινό κρέας με κόκαλο σε μερίδες 1 1/2 κιλό λάχανο 1/2 φλυτζ τσ. …
Υλικά συνταγής 1 ½ κιλό σπάλα από ελάφι κομμένο σε μερίδες 2 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 6 μεγάλες ντομάτες περασμένες …
Από τον Chef Δημήτρη Τσανανά Ημέρα προβολής 26/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για 1 μερίδα 80 …
“Στρακόττο” (stracotto ή στο τοπικό ιδίωμα stracòt) στα ιταλικά σημαίνει παραβρασμένο. Ουσιαστικά, πρόκειται για ενα κοκκκινιστό μοσχαράκι, το οποίο ανακατεύτηκε …
Υλικά 1 – 2 κιλά αγριογούρουνο (κατά προτίμηση από μπροστινό μπούτι) 2 – 3 σκελίδες σκόρδο 1 – 2 κιλά …