Σπετσοφάι
Το σπετσοφάι είναι μία κλασική συνταγή και πολύ εύκολη. Προσωπικά αγαπάω τα πικάντικα φαγητά οπότε και αυτή η συνταγή για …
Τα κεφτεδάκια της γιαγιάς, όπως άρεσε να τα αποκαλούν τα παιδιά μου, με μια άλλη ματιά. Για πιο πικάντικο αποτέλεσμα …
Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που περίμενε κάποιος ως πρόταση για την Τσικνοπέμπτη, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι είναι ένα …
Ψητό χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα.
Το χοιρινό κότσι είναι ο κλασικός μεζές καλής μπύρας στις γερμανικές μπυραρίες, γνωστό ως schweinshaxe και ιδιαίτερα δημοφιλές και στα …
Αυτή την εποχή ξεκινάνε οι γουρ’νοχαρές ένα παλιό ελληνικό έθιμο όπου κάποιες περιοχές της Ελλάδας ακόμη αναβιώνουν μέχρι και σήμερα.Στην …
1 κιλό νουά μοσχαρίσιο σε δίχτυ 10 γρ. χοντρό αλάτι 5 γρ. πιπέρι 3 γρ. πάπρικα γλυκιά 1 γρ. πάπρικα …
Πανεύκολο και πεντανόστιμο χοιρινό με λαχανικά σιγομαγειρεμένο με μπύρα, μέλι και μουστάρδα. Μια φρέσκια φρατζόλα ψωμί και βουτάμε..!
Μαγειρεμένο το χοιρινό ελαφριά χωρίς λάδικαι με την συνοδεία πιπεριάς. Αποκτά ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση από την μπύρακαι τα μυρωδικά.Σε γρήγορο …
…… ή αλλιώς Στιφάδο Φλαμανδίας. Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε σήμερα συνταγή της αγαπημένης μας φίλης Μαίρης, γνωστής στους περισσότερους …
Από τη Μαρία Άγουρου ,1 κ. χοιρινά μπριζολάκια χωρίς κόκκαλο 8 λωρίδες καπνιστό μπέικον Ifantis 1 πράσινη πιπεριά 2 ντομάτες …
Νόστιμο και πικάντικο μπυράτο μοσχαράκι! Υλικά 1 1/2 κ. μοσχάρι σε μερίδες 5 φέτες μπέικον κομμένο σε μεγάλους κύβους 4 …
Η μπύρα έχει γίνει αγαπημένη μου τελευταία στις μοσχαρο-χοιρινο-κοτοπουλό-σαλτσες . Πρέπει όμως να διαλέξουμε μια όχι πολύ δυνατή μπυρίτσα και …
Σιγομαγειρεμένες μπουκίτσες χοιρινού στην μπύρα που λιώνουν στο στόμα! Είναι ένα φαγητάκι που σερβίρεται και κρύο με το χοιρινό να …
Υλικά : 1/2 κιλό μοσχάρι 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο 1 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. ξίδι 1 …
Από τον Chef Γιώργο Γαβριά…
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -1 κιλό μοσχάρι ελιά κομμένο σε μπουκιές -½ κούπα ελαιόλαδο -1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κρεατικά …