Μοσχαράκι με πουρέ κοκκινιστό ογκρατέν Αντώνης
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Κυριακάτικο φαγητό για όλη την οικογένεια απλό αλλά τοσο διαφορετικό. Από τα πιο ωραία φαγητό. Μέτριο σε δυσκολία 45 λεπτά …
Το μοσχάρι είναι ένα φαγητό που το κάνουμε αρκετά συχνά, με διάφορους τρόπους, γιατί εκτός απο νόστιμο είναι και πολύ …
Υλικά Ένα μπουτάκι κατσικίσιο 4 μεγάλες ντομάτες αποφλειομένες στο μούλτι Μια κούπα πουμαρό 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες στα τρία Λίγο …
Στην Ελλάδα τη σάλτσα Μπολονέζ, την ξέρουμε ως σάλτσα με κιμά, παρόλα αυτά στην Μπολόνια η κλασσική σάλτσα ραγού αποτελείται …
Υλικά Μοσχάρι 1.200 γρ χτένι ή σπάλα Μπέικον 22 λωρίδες Κρεμμύδι ξερό 1 1/2 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες …
Κεφτεδάκια τα αγαπημένα!Κόκκινη σάλτσα κρασιού, υπέροχα αρώματα, θεϊκές γεύσεις και μεγάλη γκάμα συνδυασμών. Νομίζω ότι πρέπει στην σημερινή εισαγωγή να …
υλικά 1 κουνέλι 2 κιλά μικρά κρεμμυδάκια 3 σκελίδες σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμυδι χοντροκομμενο 2 φύλλα δάφνη 1 ποτήρι ντοματοπολτό …
Και για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών, είπα να δοκιμάσω να φτιάξω Goulash, το διάσημο πιάτο από την …
Υλικά Χοιρινό 1 κιλό σπάλα με κόκκαλο ή χωρίς Πατάτες 1 κιλό Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ Ελαιόλαδο 4 κουταλιές της …
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαράκι 700 γρ (χτένι ή σπάλα) Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Κόκκινο …
Υλικά Σάλτσα: 2 σκελίδες σκόρδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ΙΟΟ γρ. καρότα ΙΟΟ γρ. σέλινο 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 70 γρ. ντοματοπολτός …
Υλικά Κρέας μοσχαρίσιο 1 1/2 κιλό (χτένι) κομμένο μερίδες Κρεμμύδια ξερά 2 μεγάλα ψιλοκομμένα Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ Ντοματοπολτό …
Ένα εξαιρετικό πιάτο της γαλλικής κουζίνας, που φέρνει το όνομα αυτού του Γάλλου “ευεργέτη” μας (και μην απορείτε που τον …
Υλικά 200 γρ. Φασόλια γίγαντες 800 γρ. χοιρινό πανσέτα ή λαιμό 300 γρ. λάχανο τουρσί 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα 1 …
Υλικά για τους κεφτέδες 1/2 κούπας ελαιόλαδο 1 κιλό ξερά κρεμμύδια σε ροδέλες 2 ώριμες ντομάτες ή 1 κουτί ντοματάκια …