Γεμιστό Χοιρινό Κατσαρόλας με Ωριμασμένη Γραβιέρα και Ξερά Φρούτα
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
Το χοιρινό είναι παράδοση για την Ελληνική κουζίνα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη σερβίρεται με κάθε πιθανό τρόπο στο …
Υλικά συνταγής 2- 2½ κιλά κότσια χοιρινά 1½ κιλό πατάτες 1 φλιτζ. δαμάσκηνα αποξηραμένα 2 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. μέλι …
1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα 150 γρ. ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο σε μικρούς …
Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή πουρέ πατάτας ή πατάτες που ψήνουμε τυλιγμένες με αλουμινόχαρτο όση ώρα ψήνεται το κουνέλι.
Μοσχάρι νουά με δαμάσκηνα, βερίκοκα και κάστανα, μια πολύ γευστική πρόταση για το φετινό μας χριστουγεννιάτικο ή γενικά εορταστικό τραπέζι! …
Τα υλικα της εποχης αλλα και οι γιορτες, μας φερνουν γλυκοξινες γευσεις στο τραπεζι. Ετσι ενα ωραιο κομματι νουα απο …
Μια Χριστουγεννιάτικη συνταγή με φρούτα!
Από τον Ανδρέα Γαβρή ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα) 1 κ. αγριογούρουνο σε μερίδες 750 γρ. δαμάσκηνα ξερά χωρίς κουκούτσι 180 …
Υλικά 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κιλά χοιρινό μπούτι ή σπάλα ή καρέ, κομμένο σε μερίδες Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κρεμμύδια …